| | #1 (permalink) |
| Editör ![]() | Asıl nimet Font! Bu aslında belkide bir çoğunuzun kullandığı birşeydir ama söylemek lazım gelir. Fontlar nimettir arkadaşlar. Kullandığınız tüm fontlar vektördür. Öyle ki Font büyüklüğünü ne kadar büyültürseniz büyültün font kalitesinden ödün vermez. images.google dan resim aramak yerine font yükleyip bunları kullanabilirsiniz. Öyle fontlar var ki yazı değil resim içerir. Buyrun size örnek: Gabriel's Angels Font | dafont.com İşte size sevgi melekleri :) ![]() Ne shape' e ihtiyacınız var nede vektörel çizimlere. Bunun gibi birçok font var. Kimisinde butonlar kimisinde oklar kimisinde iconlar hatta kimisinde şirket logoları. Kolay yolu varken zora gitmenin bir manası yok. Nimetlerden yararlanın. Dafont u bi gezin aradığınız bir çok şey burda olabilir... Fontu kullanın renklendirme yapın yeterlidir. Fontlar zaten kullanıma açıkşeyler merak etmeyin telif sorunu yaşamazsınız.
__________________ ![]() |
| | |
| The Following 13 Users Say Thank You to Kültürlü Kedi For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 525
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Asıl nimet Font! Kendi adıma hep düşünürdüm bu şekilli fontlar ne işe yarar diye..Anlam veremezdim..Öğrenmem iyi oldu..Teşekkürler..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 31 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Asıl nimet Font! valla iyi düşünce hiç aklıma gelmedi fontları kullanmak ağdan soldan resim bulmaya çalışıyoruz bizde elimizin altında hazır çizimler varmış bilgilerin için teşekkürler |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: MArmara > İStanbul > Tuzla Yaş: 13 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Asıl nimet Font! HayırLı oldu Melekler cok tatlı :D Konu CemiLe tarafından (07-09-2008 Saat 21:09 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: özenli türkçe |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Asıl nimet Font! 3gb Font,Shape,Brush,Gradient arşivi çektim torrent'den yüklemeye üşeniyorum Bu nimetleri. :)
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |