| Duyuru |
| Photoshop Haberleri Güncellemeler, yamalar, yeni sürümler, seminerler vb. |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photoshop CS4 Beta çıktı dobe Photoshop'un yeni sürümü CS4'e ait ilk beta sürümü yayımlandı. Hedef, Vista ile uyum Photosop'un Stonehenge kod adlı Beta sürümü. Dünyanın en çok kullanılan resim işleme ve manipülasyon yazılımı Photoshop CS4 sürümüne ait ilk Beta yayınlandı. İsmini İngiltere'de Salisbury Düzlüğü'nde bulunan "Stonehenge" taşlarından alan Beta sürümüne ait kurulum dosyası internet paylaşım ağlarına düşmüş durumda. İlk Beta olması nedeniyle sadece Vista uyumluluğu arttırılmış durumda. Henüz yeni bir özellik içermeyen yeni Photoshop'un çıkış tarihi 2009 yılının ilk çeyreği olarak belirlenmiş durumda. Adobe Türkiye Distribütörleri Globalsoft (312) 395 85 78 Medyasoft (212) 444 01 40 kaynak: CHIP Online - Photoshop CS4 Beta çıktı Photoshop CS4 Beta Torrentlerine buradan ulaşabilirsiniz. Konu cobra11 tarafından (06-08-2008 Saat 14:32 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to cobra11 For This Useful Post: | illegal43 (06-08-2008), mehmetcece76 (06-20-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 Beta çıktı bunuda forum sayfamızın kenarına koyallım iyisimi:D ama ben cs2'mi hiç birin edeğişmem :)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.970
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 Beta çıktı Bende CS3ümü değişmem fakat bu da aynısı biraz dolaştım nette bi bilgi bulamadım cs3 x cs4 farkları olarak bir fikrin varmı Hakan abi + yönde ? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 Beta çıktı Alıntı:
şuraya bi bakarsan bişeyler buldum ama işine yararsa. CHIP Online - Mac OS'a yok: Photoshop CS4 64-Bit | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 Beta çıktı bence adobe firması photoshop programını aceleye ve başarısızlığa sürüklüyor bu hız hiç iyi değil bence sürümler güncelleniyor çıkan programlar nerdeyse aynı bu yüzden photoshop kullanıcılarının geneli CS2 kullanıyor buda adobe firmasının bu aceleci tavrıdır...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: \\ Bursa // Yaş: 16 Mesajlar: 108
Teşekkür Et: 6
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 Beta çıktı ben cs2'nin çıktığını yeni öğrenip cs2'yi daha yeni yükledim 4'ü bile çıkmış:D(6.0 kullanıyodum) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beta, çıktı, photoshop |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-haberleri/5473-photoshop-cs4-beta-cikti.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 08-06-2008 04:16 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 06-24-2008 02:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |