| Duyuru |
| Photoshop Eklentilerinin Kullanılması Konusu olmayan mesajlar için yaratılmış konular |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() | arkadaşlar ben cs2 den cs3 e geçtim fakat bir de ne göreyim daha doğrusu ne görmeyeyim cs3 de image ready yok ![]() yada cs3 de image ready var entegre edilmil olabilirmi ? ben cs3 den harketli bir çalışma yapıyorum ama kaydedince hareketli değil normal sabit duruyo bana anlatırmısnız cs3 de hareketli çalışma yaptıktan sonra nasıl kaydediliyo hareketli olrak ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: DeNiZLi Yaş: 15 Mesajlar: 46
Teşekkür Et: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: cs3 de hareketli çalışma olmuyo Windows Yada Türkcyse Cs 3 Pencere Seçeneginden Animasyon Seçenegine TıkayacaksıN.. Aşşada Animasyon Penceresi Çıkacak..aL SaNa İmageReady..!!
__________________ .. ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 213
Teşekkür Et: 222
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: cs3 de hareketli çalışma olmuyo imageready cs2 deki gibi ayrı bir program deil cs3 te photoshop un içine entegre edilmiş ![]() aLuCarD arkadaşın dediği yoldan ulşabilirsin ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: DeNiZLi Yaş: 15 Mesajlar: 46
Teşekkür Et: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: cs3 de hareketli çalışma olmuyo Ctrl+Alt+S ye Bas Kaydet De o zmn HaraketLi oLur..
__________________ .. ! |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |