| Duyuru |
| Photoshop Eklentilerinin Kullanılması Konusu olmayan mesajlar için yaratılmış konular |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: amed Yaş: 21 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Psd Hakkında ? S.a Hakan bey Uzun Zamandır Çalışmalarınızı Çok Sıkı Şekilde Takip Ediyorum Gayet ProfesyoneL Şeyler Ortaya çıkarıyorsunuz Elinize Sağlık Ama ßenim Bir Sorunum Var ßen Photoshop 9.0 Cs2 Kullanıyorum Ve Psd Nasıl Kullanırlır Hanqi Dosyaya Atılır Hakkında Bilgim Yok Yardım Ederseniz Şimdiden Size Teşekürler ...!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Psd Hakkında ? Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 18 Mesajlar: 76
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Psd Hakkında ? Sonunda Öğrendim Valla Tşkler Saol :)
__________________ İmzanız kurallara aykırı olduğu için yönetim tarafından kaldırılmıştır. http://photoshopuzmani.com/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Psd Hakkında ? Psd de kullanılan yazı fontunu bulup,çalıştığınız bilgisayarda yazı tiplerinin içine atarsanız sorun çözülür..Tabi yazı fontunu yükledikten sonra photoshop u yeniden başlatmanız gerekir.Ya da elinizde o font yoksa bu uyarıyı tamam diyerek geçip o yazıyı başka fontta tekrar düzenleyebilirsiniz..
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 140
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Psd Hakkında ? Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Psd Hakkında ? Bulunması gereken FONT diye birşey yok hoşuna gideni indirisin. C:/Windows/Font içine atarsın indirdiklerini PS de bunlarda gözükür. dafont.com En meşhur ve geniş, üstelik ücretsin font sitesi.
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 140
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
İlgin için teşekkürler bu arada | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-eklentilerinin-kullanilmasi/2323-psd-hakkinda.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Eklentilerinin Kullanlmas - PhotoshopUzmani Forumlar | This thread | Refback | 07-25-2008 19:11 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |