| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (26) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #21 (permalink) | |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] Alıntı:
rar dosyasını mailine yolladım umarım sorunsuz açarsın bir problem çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım ![]()
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... | |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #23 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] çekemiyorum derken biraz açarmısın link sağlam çünkü sanırım rapidshare kullanmayı bilmiyorsunuz Rapidshare siteine giriyosun ilgili link ile açılan pencerede Free butonuna basıyorsun bir sonraki pencerede aşağıda çıkan saniyenin bitmesini bekliyosun saniye bittiği zaman kodda verilen harfleri kutucuğa yazacaksın ve indir diceksin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: ASDFA Yaş: 28 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] pardon kısa yazayım kalabalık olmasın derken akıl karıştırdım. rapidden dosyayı çekmeye çalıştığım zaman download linkleri açılmıyor belki benim bağlantıdada sorun olabilir, yani ilkinde açılmayınca f5 yapmak rapid de işe yaramıyor güvenlik nedeni ile. kısa ve öz çekemedim üstadım dosyayı :) |
| | |
| | #25 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] sanırım senin rapid'ten dosya indirme limitin dolmuş modemi resetledinmi indirebilirsin:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] :) DEnendi ve onaylandı anlaşılan hadi indirelim :) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] Sitedeki bütün dersleri indiriyorum.
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #29 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 60 Dan Fazla Photoshop Dersi [Türkçe ve ResimLi AnLatım] |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Photoshop CS2 Türkçe Anlatım Kılavuzu | HAKAN | Kaynaklar | 8 | 05-14-2008 10:54 |
| Adobe Acrobat 8.0'1n Türkçe Sürümü Hazır | HAKAN | Teknoloji Dünyası | 3 | 02-15-2008 20:59 |
| Türkçe Font Arşivi | HAKAN | Font | 2 | 01-17-2008 13:00 |
| A-Z'ye Font Arşivi (Türkçe) - (FTP) | HAKAN | Font | 1 | 12-30-2007 16:40 |
| Photoshop E-Book Türkçe 142 Sayfa | schneeflocke | E-Book | 2 | 10-26-2007 14:13 |