| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.116 Times in 932 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Göz Kırışıklıklarını Kaybetme İşlemler sonucu çalışmamızın sonucu; ![]() 1-İlk olarak üstünde çalışacağımız örnek resmimizi açıyoruz. ![]() 2-Hemen ardından tool menüsünden Healing Brush Tool aracını seçiyoruz. ![]() 3-Healing Brush Tool aracını seçtikten sonra Alt tuşuna basılı tutuyoruz ve aşağıda resimde kırmızı daire içinde gösterdiğim gibi şekil meydana geliyor alt tuşunu bırakmadan şeklimiz kırmızı daire içindeki gibi olduğu zaman mause'nin sol tuşu ile yine aşağıda gösterdiğim yeşil boyalı alanın içinde herhangi bir yere tıklıyoruz. ![]() 4-Ardından Alt tuşunu bırakıyoruz sol tuş ile göz altında kırışıklığın bulunduğu yerlere birer kez tıklayarak kırışıklıkları temizliyoruz. ![]() 5-Yukarıdaki işlemleri tüm göz altına uyguladıktan sonra göz altımızın kırışıklıkları yok olacaktır. ![]() 6-Yukarıdaki işlemleri uyguladıktan sonra çalışmamız sonlanacaktır. Sonuç: ![]() Aşağıdaki resimde göz kısmının altında bulunan kırışıklıkların temizlenmesinde dersimizin gösterdiği etkinin sonucudur. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to HAKAN For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Göz Kırışıklıklarını Kaybetme Emeğine sağlık çok iyi anlatım olmuş Ben şu aracı birtürlü kullanmadım gitti :D
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Balıkesir Mesajlar: 95
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Göz Kırışıklıklarını Kaybetme Eline sağlık :D güzel anlatmşssn :D ben yaptım kadının gözü gitti :D |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kaybetme, kırışıklıklarını |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/6005-goz-kirisikliklarini-kaybetme.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Gz Krklklarn Kaybetme | This thread | Refback | 07-07-2008 14:50 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dolgular | This thread | Refback | 07-07-2008 14:43 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-01-2008 19:02 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |