| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 197
Teşekkür Et: 41
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Replace Color ile taşıt renk değişimi) 1.photoshopta resmi açın ![]() 2.Mouse aşağıdaki resimde gözüken kısmınının eyedropper ile rengini seçin ve sonra Image > Adjustments > Replace Color yapın ![]() 3.Açılan Replace Color penceresinde selection bölümüne tıklayın ve aşağıdaki değerleri girin. İsterseniz Hue, Saturation ve Lightness değerlerini istediğiniz sonucu bulasıya kadar oynayabilirsinizyani result bölümünden rengide seçebilirsinz. Bu sırada Fuzziness 102 yapmayı unutmayın. ![]() 4.artık 2 resmi karşılaştırabilirsiniz :) ![]() ![]() alıntı deyildir ögrendim kendim yaptım koydum :) umarım işinize yarar :)
__________________ |
| | |
| The Following 3 Users Say Thank You to antenyo For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 205
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Replace Color ile taşıt renk değişimi) Değildir* :) bu arada boyanacak parçaları yeni layera çevirip blending optionstan color overlay seçeneğiyle daha güzel olabilir. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.118 Times in 934 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Replace Color ile taşıt renk değişimi) eline sağlık güzel paylaşım...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 197
Teşekkür Et: 41
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Replace Color ile taşıt renk değişimi) saolun :) bende bi ders verim dedim :) bilen vardır bilmeyeninde işine yarar :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| color, değişimi, renk, replace, taşıt |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/5922-replace-color-ile-tasit-renk-degisimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-26-2008 14:22 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |