| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 197
Teşekkür Et: 42
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Replace Color ile taşıt renk değişimi 1.photoshopta resmi açın ![]() 2.Mouse aşağıdaki resimde gözüken kısmınının eyedropper ile rengini seçin ve sonra Image > Adjustments > Replace Color yapın 3.Açılan Replace Color penceresinde selection bölümüne tıklayın ve aşağıdaki değerleri girin. İsterseniz Hue, Saturation ve Lightness değerlerini istediğiniz sonucu bulasıya kadar oynayabilirsinizyani result bölümünden rengide seçebilirsinz. Bu sırada Fuzziness 102 yapmayı unutmayın. ![]() 4.artık 2 resmi karşılaştırabilirsiniz :) ![]() ![]() alıntı deyildir ögrendim kendim yaptım koydum :) umarım işinize yarar :)
__________________ |
| |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (06-26-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 525
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Replace Color ile taşıt renk değişimi Arkadaşım resimlerini imageshack.us adresinden eklersen hem daha çabuk açılır hemde uzun süre silinmez..Ben şu an resimleri göremiyorum hatta..Ufak bir tavsiye..
__________________ |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.986
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Replace Color ile taşıt renk değişimi Hayır arkadaşım imageshacka da yapabilirsin ama bence tinypic.com a upload et. |
| |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Replace Color ile taşıt renk değişimi resimleri imageshack.us adresine yüklermisin sorunlu açılmıyor resimler...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
![]() |
| Etiketler |
| color, değişimi, renk, replace, taşıt |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |