| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ders anlatımları için ufak bir istek Merhaba arkadaşlar Ders anlatımlarında, anlatımın sonunda ortaya çıkan işi anlatımın en başına da koyabilir misiniz? Ne yapacağımızı en baştan bilirsek daha iyi olmaz mı? |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek sonucu görmek için biraz aşağıya indirip sonucu görmek zor değil...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 525
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek evet bu isteğe bende hak veriyorum bazı anlatımlar bayağı uzun oluyor ve tarayıcı yükleyene kadar beklemek zorunda kalıyoruz..Yani bence de ilk sonucu görmek çok iyi olur..
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Trabzon Yaş: 17 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek bence gereksiz birşey biraz bekle yani ne olacak ki.... ama tabi sizde haklısınız net bu hızda olunca ne yaparsın..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek Ben de şöyle anlatayım, dersi açıyorum, "bazı dersler çok uzun oluyor bu arada" sayfa yükleniyor (çoğu zaman biraz geç yükleniyor) sonra sonuca bakıyorum zaten yapmasını bildiğim bir şey. Photoshop dersleri olan bir çok sitede dediğim yöntem uygulanıyor. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek türkiyede internet böyle olması bunu etkiliyor aslında bundan sonraki derslerde sonuç kısmını ilk sıraya koymaya başlayabiliriz... Dikkatiniz için teşekkürler..
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek yok dostum sonradan internet konusunda elimizde olmayan nedenlerden dolayı haklı olduğunu anladım kardeşimizin ama türkiyemizde internet kalitesi gerçekten yerler olan bizlere oluyor...
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Trabzon Yaş: 17 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ders anlatımları için ufak bir istek bir bakıma iyi olur aslında ama bu netin hızını değiştirmicek ne yazıkki...:(
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anlatımları, ders, için, istek, ufak |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/5668-ders-anlatimlari-icin-ufak-bir-istek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-16-2008 14:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |