| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | resimimizi acalım ve yenibir layer olusturalım (ctrl+shift+n) ve pen tool aracını seçelim ve aşşağıdaki gibi resimimizdeki sahsın yada objenin etrafını cizelim ![]() 2. adım: brush tool(b) u secelim ve aşağıdaki ayarları yapalım ![]() 3. adım: tekrar pen toolu sectikten sonra resimimizin üzerine sağ tıklayalım ve "Stroke Path"seceneğini secelim assağıdaki gibi yapalım ''ok'' diyelim ![]() eraser tool (e) ile silinmesi gereken yerleri silelim 4. adım: layerimizin üzerine sağ tıklayarak "Blending Options" seceneğini secelim ve ayarları aşşağıdaki gibi yapalım outer glow: ![]() inner glow: ![]() 5. adım: filter>blur>blur diyoruz ve 6 px yapıyoruz ok diyip cıkıyoruz isteyen aynı katmana brush toolu kullanarak 4-5 px lik noktolar koyabilir 6. adım layerimizin üzerine tekrar sağ tıklıyarak duplice layer diyoruz... ve yeni layerimize sağ tıklayarak clear layer style diyoruz elde ediceğimiz görüntü: ![]() 7. adım: 1. adim da yaptıgımız seyi biraz daha kaydırarak yapalım ve 2.,3.,.4., adımları tekrar uygulayalım(bu seferkini biraz daha ayrını düşürerek yapın daha iyi oluyor) 8. adım: rengi acmak için dodge tool(o) u kullanın.. 9. adım: Son olarak efektimize biraz titrek parıltı eklemek için 1. spiral layerina CTRL basılı tutarak 1 kez tıklayın. Spiralın seçim haline geldiğini görürsünüz. Sonra Select - Modify - Expand" ı seçin 7px değer verin.ve tekrar modify>feather secin ve 10 px değer verin ![]() ![]() ![]() kolay gelsin.... ![]()
__________________ Konu yunus35li tarafından (06-11-2008 Saat 19:49 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to yunus35li For This Useful Post: | mehmetcece76 (06-22-2008), SoNiC89 (06-11-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: pen toolla sarmal ışık efekti resimlerde sorun var düzenleme yap istersen birde alıntı yaz başka siteen alınmış bu ders...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 214
Teşekkür Et: 227
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: pen toolla sarmal ışık efekti 8 ve 9. adımlarda resim yok galiba... emeğine sağlık kardeşim teşekkürler....
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: pen toolla sarmal ışık efekti yoğ resim ler ve sözlerin hepsini ben yazdım ama 3. ve 4. adım daki resimler baska sitenden ama ben yine de yazıyım hemen koyayım sonic..
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: pen toolla sarmal ışık efekti resimleride editlersen başka sitenin resimlerini kullanmayalım...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.595
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: pen toolla sarmal ışık efekti Sonuç? yokmu Neyse eline sağlık Güzel ders lakin çizgiler baya kalın fazla iyi durmuyor öle :S
| | #10 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: pen toolla sarmal ışık efekti bunun sonucu yokmu ya :D sonucuda eklesen iyi olur
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| efekti, sarmal, toolla, ışık |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/5536-pen-toolla-sarmal-isik-efekti.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-12-2008 15:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |