| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 531
Teşekkür Et: 229
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photoshop programını açtıktan sonra 10*6'ya veya bunun gibi çok küçük ölçülerde bir sayfa açalım. Daha sonra ne şekil bir doku oluşturmak istiyorsak onu yapalım. Ben Marquee tooll ile bir dikdörtgen yapıp hue&saturation'dan rengini verdim ve oluşturduğum layerin ctrl+j kısayolu ile 3 tane daha kopyasını çıkarıp sayfamın köşelerine koydum.. Daha sonra da ortasına içiçe geçen iki kare açtım. ![]() ![]() ![]() Dokumuz hazır. Siz istediğiniz şekil ve renkte kafanıza göre yapabilirsiniz. ![]() Dokumuzu Edit/ Define Pattern'i seçelim ve OK'e basarak kaydedelim. ![]() ![]() Şimdi istediğimiz ölçüde bir sayfa açalım ben 600*600 açtım. Ve Paint Bucket Tool'u seçelim. Ve yukarıdaki dokulardan kendi yaptığımızı seçiyoruz. ![]() ![]() Dokumuzu seçtikten sonra son olarak sayfamıza uyguluyoruz. İşte son hali: ![]() Tabi siz diğer şekil ve renklerle aynı uygulamayı yapabilir,farklı patternler elde edebilirsiniz.. Alıntıdır...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Pattern Yapımı eline sağlık fakat pattern bu değil yanlış uygulama yanlış ders pattern dediğin arkası trasnparan olur bu böylece bir işe yaramaz söyleyeyim en kısa zamanda bununla ilgili ders hazırlayacağım...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 531
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pattern Yapımı Aslında alıntı demeye yüreğim elvermiyor anlatım zayıftı,çoğu yerini değiştirdim,resimleri kendim upload ettim.. Hayalgücüm beni ziyaret ettiği zaman kendime ait bir pattern yapıp paylaşmak tabiki isterim..(e-book karşılığında... :)
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Pattern Yapımı İsterseniz dersi kaldırın transparan olarak hazırlayayım ama yapacak arkadaşlar bu uyarıdan sonra arkası transparan olarak hazırlarlar sanırım..
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Pattern Yapımı ben akşama gerçek bir pattern nasıl yapılır dersinde görecek bunun altına ekleriz böylece herkes yanlış yapmaktan kurtulur:)
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Pattern Yapımı dersi silmeye gerek yok derya bu işin nasıl oluştuğunun temelidir bu tamamen yanlış değil arkaplanı renkle dolu bir pattern yapılışı olabilir bu ders...
| | |
![]() |
| Etiketler |
| pattern, yapımı |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/5233-pattern-yapimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Dersleri - Sayfa 2 - PhotoshopUzmani Forumlar | This thread | Refback | 06-06-2008 16:55 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-30-2008 15:47 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 05-30-2008 15:08 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-30-2008 12:00 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |