| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (9) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.071 Times in 924 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dönen ateş efekti 1-ilk olarak istediğiniz boyutta arkaplanı siyah olacak bir sayfa açıyoruz. Daha sonra brush penceresinden aşağıdaki gösterdiğim brush'u seçelim... ![]() 2-Şimdi seçtiğimiz brushu uygulamadan önce Ctrl+Shift+N tuşlarına basalım ve yeni bir layer oluşturalım... ![]() 3-Fırçamızın rengini beyaz ayarlayıp yeni oluşturduğumuz layera aşağıdaki gibi uygulayalım... ![]() 4-Şimdi Filter + Blur + Motion Blur yolunu izleyelim... ![]() 5-Açılan Motion Blur penceresinde ayarları aşağıdaki gibi uygulayalım... ![]() 6-Yukarıda uyguladığımız fırça darbelerimiz yaptığımız işlemlerden sonra aşağıdaki görüntüyü alacaktır. ![]() 7-Şimdi Filter + Distort + Shear yolunu izleyelim. ![]() 8-Açılan Shear penceresinde ayarları aşağıdaki gibi uygulayalım. ![]() 9-Fırça darbelerimiz yukarıdaki işlemide yaptıtan sonra biraz daha hareket kazanacaktır. ![]() 10-Şimdi layer menüsünde yeni oluşturduğumuz layer'ın üstüne sağ tuş ile tıklıyoruz açılan menüden Duplicate Layer diyoruz böylece layerımızın kopyasını çıkarmış olacağız. ![]() 11-Yukarıdaki Duplicate Layer ayarını yaptıktan sonra efektimiz birazdaha canlanacaktır renk bakımından... ![]() 12-Şimdi Image + Mode + Grayscale yolunu izliyoruz. ![]() 13-Grayscale ayarının hemen ardından Image + Mode + Indexed Color yolunu izliyoruz. ![]() 14-Indexed Color ayarınıda yaptıktan sonra Image + Mode + Color Table yolunu izliyoruz. ![]() 15-Açılan Color Table penceresinde Table: bölümüne Black Body seçeneğini seçiyoruz aşağıdaki gibi... ![]() 16-Yukarıdaki son işlemide yaptıktan sonra efektimiz bitmiş olacaktır. Sonuç: ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 432
Teşekkür Et: 242
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dönen ateş efekti cok güzel ders hakan abi eline sağlık bu benim cevirisini istediğim derse benziyor(yani o değil efekti benziyor)onun için tekrar saol
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.071 Times in 924 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Dönen ateş efekti bu fırça photoshop ilk yüklendiğinde içinde gelen fırça dostum aşağıda gösterdiğim resimde 48 px'in yanında bulunan küçük ok işaretine tıkla açılan brush menüsünde Assorted Brushes'i seçtiğinde karşına çıkacaktır. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Esk Yaş: 21 Mesajlar: 68
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Dönen ateş efekti Ben çok zeki olduğum için bir zamanlar fazla kullanmadığım fırçaları temizlemiştim. Oda gitmiş galiba. Bir başkasıyla yaptım benzedi biraz. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ateş, dönen, efekti |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |