| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: izmir Yaş: 19 Mesajlar: 56
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photoshop İle Titreşen Hoparlör Yapımı ,alıntı ... Photoshopu Açın Resmimizi CTRL+O kombinasyonu ile Açıyoruz. Sonra Elliptical Tool aracı ile Resimdeki Gibi İşaretli olan Yerleri Seçiyoruz… ![]() Seçtiğimiz Yeri Ctrl+C ile Kopyalıyoruz Ve Yeni Layer Açıyoruz..Kopyaladığımız Resmi Bu Yeni açtığımız Layer’e Yapıştırıyoruz (Ctrl+P) Layer imizi : FİLTER>BLUR>gaussian blur işlemleri ni Yapıyoruz…Pixel değeri 2 seçiniz.. Sonra İmageReady’e Zıplıyoruz…(Shift+Ctrl+N) Burda BackGround umuzu Yani Müzik Setimizi Action da duplice Ediyoruz..Vede Duplice Eddiğimiz Layer’i Hemen Yanındaki tuşla (Twenn)Resim Sayısını çoğaltıyoruz…Ben 10 yaptım Değeri Siz bilirsiniz Resim sayısını….. (NOT : BackGround u Duplice Ederken Layer’imizi Kapatalım) Şimdik değeri 10 aldığımızda Topla 12 tane Resmimiz oluyor..Bunlardan Çift Rakam olanların Layer ini aÇıyoruz(Hani Vardıya Photoshopda copy,Paste eddiğimiz Gaussian blur işlemi uyguladığımız resim işte Bu REsimi AÇıyoruz)Bu Çift Rakam lı olan Resimlere 0.2 sn ![]() Geri Kalan Tekli Rakamlı Resimlerin Sn lerini de 0.1 sn yapıyoruz.. SONUÇ: ![]()
__________________ Kurallar Dışında Olduğu İçin İmza Engellenmiştir... İmza Kuralları http://forum.photoshopuzmani.com/forum-kurallari/4624-imza-kurallari-new-post.html Konu by_dagger tarafından (05-24-2008 Saat 21:29 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | yunus35li (05-26-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: izmir Yaş: 19 Mesajlar: 56
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop İle Titreşen Hoparlör Yapımı evet alıntıı nıe ne oldu abi alıntı dıe de yenı yazdım sen söledın dıe
__________________ Kurallar Dışında Olduğu İçin İmza Engellenmiştir... İmza Kuralları http://forum.photoshopuzmani.com/forum-kurallari/4624-imza-kurallari-new-post.html |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.545
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Photoshop İle Titreşen Hoparlör Yapımı zaten cem abinin sölemesinin nedenide alıntı olduğunu hatırlatmak ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Photoshop İle Titreşen Hoparlör Yapımı Dersi açan arkadaşa rica edelimde dersi tamamlasın. Animasyon pencerelerinide ekran görüntüleri ile birlikte tekrar anlatırmısın. ImageReady ye geçiş yaptıktan sonra. Hoş onada gerek yok Photoshop' ta da yapılabiliyor ama neyse... Alıntı nede olsa.
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008 Yaş: 22 Mesajlar: 3
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop İle Titreşen Hoparlör Yapımı ben bir yeri yapamadım imageready ye geçerken sadece müzik seti geçiyor o yeni açtığımız layere yapıştırdığım resim geçmiyor? hadi ben geçirdim de sonradan ekleyincede olmuyor bir yardım edermisiniz? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 74
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop İle Titreşen Hoparlör Yapımı Kapa Taslak Anlatılır gibi Anlatılmış :) Ders'in Düzelmesi LAzm.
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/5126-photoshop-ile-titresen-hoparlor-yapimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Erotik bir sahne, Mass Efect'i yasaklatt | This thread | Refback | 05-25-2008 00:39 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-24-2008 21:36 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |