| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi Nasıl yani seçili hale getiremiyorsun?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: kocaeli Mesajlar: 55
Teşekkür Et: 5
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi bende yapıyorum seçili yapıp delete yaptıgında resim kayboluyor sonradan nası cıkıcka ki :S |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 6
Teşekkür Et: 11
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi anlatımda demişsiniz ya pattern yan taraftaki gibi olacak diye bende öyle olmuyo birebir yaptım uğraştım ama nafile. ben yeniyim biraz tam bilmiyorum. ama öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun. teşekkür ederim . |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi ctrl+ click 'de pattern seçilmiyor yani - eğer pattern için aybir layer açmadıysan bu sorunla karşılaşmış olalirsin öteki türlü herhangi bir sorun olmaz Ctrl'ye basarak pattern'in olduğu layer'a birkere sol tıklamanla seçilmesi lazım
| | |
| | #16 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi Alıntı:
ben dediğin gibi yapıyorum yeni layer de açtım. ama sorun şu patterni ctrl ile sağ tıkladığımda pattern seçilmiyo layer seçiliyo yani sayfanın tamamı. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi Dostum bir screen atarmısın?
| | |
| | #19 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi Tamamdır dostum Pattern'in yapımında bir hata yapmışsın çizgilerin etrafı transparan olacaktı.. aralarında boşluk olacaktı sen tek resim yapmışsın tekrar Geriye Dönüp uğraşma diye senin için pattern-i yaptım ekteki dosyadan indire bilirsin.. Yükleme konusunda photoshop açıkken Edit-Preset Manneger- Patterns- Load- benim yolladğım patterni seç daha sonra kullan Pattern'i İndirmek için Buraya Tıkla.!!
| | |
| | #20 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resim gizleme yöntemi Alıntı:
çok teşekkür ederim (: çok sevindim ya. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ctrl+a, resim gizleme yöntemi |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/photoshop-dersleri/5001-resim-gizleme-yontemi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-18-2008 19:29 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |