| Duyuru |
| Photoshop Dersleri Çeşitli resimli açıklamalı photoshop dersleri |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.100 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çizgi yazı efekti 1-İlk olarak aşağıdaki gibi yazımızı yazıyoruz yazı fontuna buradan ulaşabilirisiniz... ![]() 2-Daha sonra yazımızın bulunduğu layerın üstüne sağ tuş ile tıklıyoruz açılan menüde bleending options seçeneğine giriyoruz tekrar açılan pencereden aşağıdaki ayarları sırası ile uyguluyoruz. 3-Drop Shadow ![]() 4-Inner Shadow ![]() 5-Color Overlay ![]() 6-Stroke ![]() 7-Yukarıdaki ayarları sırası ile uyguladıktan sonra çalışmamız sonlanacaktır. Sonuç: ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.971
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Çizgi yazı efekti :) Photoshop İngilizce gerçekten Türkçeden çok daha kolaymış dersi ilk denemede yaptım olmuştur umarım Punto biraz büyük oldu ama olsun :) ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: aydın Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Çizgi yazı efekti ya benimki acaip bişi oldu çıktı şimdi ekleyemiyorum ama fırsatım olunca ekleyeceğm.. pek sümsük görünüyor yazım yav...:/ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cizgi yazi efekti |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |