| Duyuru |
| PC Platformu Pc kullanıcılarının donanım, yazılım sorun ve çözümleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: kocaeli Mesajlar: 55
Teşekkür Et: 5
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Program İstekleri Hertürlü program isteklerinizi burdan yapabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | BaTTeRST (05-25-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Program İstekleri full sürüm olmassa sevinirim!..
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: kocaeli Mesajlar: 55
Teşekkür Et: 5
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Program İstekleri Forever illegal diyorum ama siz istemesseniz vermem.Pm atarak versem sorun olurmu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Program İstekleri biz nediyoruz sen nediyorsun dostum korsan link yasak PM aracılığı ve forum üstünden ne olursa olsun yasak burası sıradan bir warez forumu değil burası bir eğitim forumu...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/pc-platformu/5136-program-istekleri.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-25-2008 17:00 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |