| PC Platformu Pc kullanıcılarının donanım, yazılım sorun ve çözümleri |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: TÜRKİYE Yaş: 20 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 12
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ben 1 aydan beri firefox kullanıyorum fakat firefox şim di sorun veriyor vekil sunucu bulunamadı diyor her giriş te an cak ayarları ag ayarlarını firefox tan otamatik yapıyorum oluyor ve her sefer de bu tekrar manuele dönüyor kapatıp açtımmı... bana yardım cı olun vista kullanıyorum firefox sürüm son 2.14 2.13 tede oluyor fakat pc de iki oturum var digferin de o sorunu ver miyor yapmam gereken nedir. ![]() Teşekkürler. . . |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yönetici ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: TR Yaş: 20 Mesajlar: 46
Teşekkür Et: 2
Resimler: 1 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: firefox sorun war. . . Diğer oturumda o problem olmuyorsa o oturumda ayarları eskiye getirin, Öncelikel Firefox'u kapatın C:\Users\OTURUMADI\AppData\Roaming\Mozilla klasörü içindeki Firefox klasörünü silip, Firefox u tekrar açın default ayarlar ile açılacaktır. [Not:Silmeden önce klasörün yedeğini alıp, bir köşede saklamanız iyi olabilir] |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.253
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: firefox sorun war. . . By aLFoNSo kardeşim kalın ve büyük fontlarla yazmana gerek yok okuyabiliyoruz uyarı alacaksın yoksa...
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.253
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: firefox sorun war. . . sorun halledildi bir teşekkürü haketmiyormu arkadaşımız...
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| firefox sorun, vekil sunucu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |