| Duyuru |
| PC Platformu Pc kullanıcılarının donanım, yazılım sorun ve çözümleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 176
Thanked 2.166 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Office 2007 .docx dosyalarını Office 2003 ile açma ![]() Office 2007 ile hazırladığınız dosyaları, Office 2003 ile açılmayabilir ve formatını değiştirebilirsiniz.Microsoftun office icin yapmıs oldugu yamayı ile office 2007′nin docx uzantılı dosyaları acabilme desteğini office 2003 entegre ediyor. Microsoft'un en yeni ofis paketi Office 2007, görsel arabirimi ile büyük beğeni topluyor. Değişiklikler her ne kadar sadece görsel arabirimdeymiş gibi algılansa da aslında teknik tarafta da büyük değişiklikler var. Bunların yansımalarından biri de dosya uzantıları. Örneğin Word 2007 ile oluşturduğunuz bir belge, varsayılan olarak *.docx dosyası olarak kaydediliyor. Bu dosyayı ne Wordpad ne de Office 2003′teki Word ile acılamıyor. Ta ki; Aşağıdaki dosyayı indirip sisteminize kurduktan sonra artık office 2007 *.docx uzantılı dosyaları office 2003 ile acabilirsiniz.Dosyaların formatını dosyayı actıktan sonra Dosya Farklı Kaydet seceneğinden doc olarak kaydedirseniz başka bir yerde aynı dosyayı acabilmek icin bu yamaya gereksinim duymazsınız.. Office 2007 .docx dosyalarını Office 2003 ile açma
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Trabzon Yaş: 17 Mesajlar: 170
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Office 2007 .docx dosyalarını Office 2003 ile açma çok teşekkürler lazım olan birşeydi.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: hatay kırıkhan Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Office 2007 .docx dosyalarını Office 2003 ile açma yıllık ödevimi internet cafe de çıkartamadım allahım ya deli oldum neyse bu sayeede çıkardım çok tşklerrrrrr....... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.026
Teşekkür Et: 873
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Office 2007 .docx dosyalarını Office 2003 ile açma Bu çok işimize yarıyacak bende 2007 vardı dosyalar var ama 2003 kullanıyorum :) |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/pc-platformu/2741-office-2007-docx-dosyalarini-office-2003-ile-acma.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Resimlere Puzzle Efekti | This thread | Refback | 01-10-2008 12:33 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |