iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:46 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » PhotoshopUzmanı Cafe » Oyun Haberleri » CRYSIS WARHEAD

Duyuru

Oyun Haberleri Hertürlü Ps,Ps2,Pc oyunları tanıtım bölümü...

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 09-03-2008, 01:23   #1 (permalink)
Admin
Yönetici

Admin - ait Avatar

Teşekkür Et: 2
Resimler: 1
Tecrübe Puanı: 10 Admin is infamous around these partsAdmin is infamous around these parts
Admin - MSN üzerinden Mesaj gönder
CRYSIS WARHEAD

Ve beklenen Oyun Ön Siparişte ve Yine Full Türkçe

OYUN ON SIPARISE ACILMISTIR. ŞU AN İÇİN BELİRLENEN
TARİH 19 EYLÜL'DÜR. BU TARİH DEĞİŞEBİLİR.
OYUN ON SIPARISE ACILMISTIR. ŞU AN İÇİN BELİRLENEN
TARİH 19 EYLÜL'DÜR. BU TARİH DEĞİŞEBİLİR.

TAMAMEN TÜRKÇE 2007’nin En Başarılı Oyunlarından Birinin Devamı 19 EYLULDE PC’lerinizde Olacak
Maksimum özgürlük, maksimum patlama ve maksimum Psycho! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ve ödüllü bağımsız stüdyo Crytek, bugün hikayesi 2007 yılının en başarılı birinci şahıs aksiyon oyunlarından Crysis’e paralel olarak ilerleyen Crysis Warhead®’i duyurdular. Sonbaharda PC’lere özel olarak piyasaya çıkacak olan Crysis Warhead, Crytek’in Budapeşte stüdyosunda geliştirilen ilk oyun ve Crytek’in CryENGINE® 2 teknolojisinin yeni, geliştirilmiş ve optimize edilmiş versiyonunu kullanıyor.
“Crysis geçen sene piyasaya çıktığında hem oyunculardan, hem de yayın kuruluşlarından aldığımız tepkiler bizleri çok memnun etti,” diyor Crytek CEO ve Başkanı Cevat Yerli. “Ancak stüdyomuzun ana prensiplerinden biri daima çıtayı yükseltmek olmuştur. Warhead ile hikaye anlatımımızı ve oyun performansını daha da ileri taşımaya odaklandık ve bunu yaparken bir yandan da Crysis’te herkesin sevdiği serbest dolaşım imkanını ve görsel olarak etkileyici grafikleri korumayı da ihmal etmedik.”
“EA Partners programında isteyebileceğimiz en iyi sonuçlardan biri Crytek gibi dünya çapında ün yapmış bağımsız bir stüdyonun bizimle çalışmaya devam etmeyi tercih etmesidir,” diyor EA Partners Başkan Yardımcısı ve Küresel Genel Müdürü David DeMartini. “Crysis inanılmaz bir oyundu ve bu isim beraberinde mükemmel bir seriyi de getirecek. Bu yıl Crysis Warhead sayesinde Crytek ile birlikte yepyeni bir hit yaratmaktan daha heyecan verici bir şey düşünemiyorum.”
Crysis Warhead’de oyuncular Crysis’in en akıllarda kalıcı karakterlerinden biri olan Çavuş Sykes’ın, ya da diğer bir adıyla ‘Psycho’nun nano-giysisine bürünecekler. Delta Force ekip arkadaşı Nomad’den daha dik kafalı ve agresif olan Psycho’yu yönetecek olan oyuncular, Psycho’nun orijinal oyundaki olaylarla aynı zamanda gelişen hikayesini oynayacaklar ve adanın diğer tarafındaki yaşamın tahminlerinden çok daha zorlu ve heyecan dolu olduğunu görecekler. Neyse ki Psycho’nun nano-giysisi de yeterince güçlü, hatta Psycho tamamen özelleştirilebilir silahlar ve yepyeni taşıtlar da dahil olmak üzere daha geniş imkanlara sahip olduğundan oyuncular içine girdikleri koşul ne olursa olsun üstünlüklerini kurmayı başarabilecekler. Crysis Warhead, bu yeni ve heyecanlı tek kişilik seferin yanı sıra yeni çokluoyuncu içeriğine de sahip olacak.

Bu mesaja teşekkür edenler
mehmetcece76 (09-03-2008)
Sponsored Links
Eski 09-03-2008, 02:22   #2 (permalink)
illegal43
Sitenin Demirbaşı

illegal43 - ait Avatar

Teşekkür Et: 875
Resimler: 6
Tecrübe Puanı: 4 illegal43 will become famous soon enoughillegal43 will become famous soon enough
illegal43 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: CRYSIS WARHEAD

bu oyun hakkaten mükemmel bende yeni keşfettim eskisi heralde bilmem crysis tamamı türkçe konuşmalar dahi herşey mükemmel bilgisayarıma almayı düşünüyorum yenisinin görselleride çok güzel görüküyor :)
illegal43 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 10-31-2008, 01:57   #3 (permalink)
ROMEO
Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :)

ROMEO - ait Avatar

Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ROMEO will become famous soon enoughROMEO will become famous soon enough
Ce: CRYSIS WARHEAD

ben ilk crysis i oynadım.ağzım açıkta kaldı.hele directx 10 destekli GT8800 ekran kartı ile muteşem.türkçe olması ayrı bir ayrıcalık tabi.warhead ta aynıymış.daha elime geçmedi ama önümüzdeki hafta bekliyorum bakalım nasılmış....

Zaten inancimiz olmasa var olmanin anlami anlamsizliktan baska bir anlama gelir miydi?
ROMEO is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Etiketler
crysıs, warhead

Konu Seçenekleri
Modları Göster