| Duyuru |
| Oyun Haberleri Hertürlü Ps,Ps2,Pc oyunları tanıtım bölümü... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 22 Mesajlar: 65
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | need for speed geri döndü.underground,underground 2,most wandet,carbon gibi muhteşem oyunlardan sonra,pro street gibi kötü bir iş yapan need for speed.fırtına gibi dönüyor.izlediğim oyuna ait trail,film içinmiyidi oyun içinmiydi ayrıt edemedim.garanti veriyorum sizde gözelrinize inanamayacaksınız.most wanted ve carbon daki o film tadını,dahada geliştimşler.silahlar falan.senaryo olacak yine yani.ama çok etkilendim.ve çok sevindim.yine polislerden kaçacam analaşılan kardeşim sinir olurdu.saatlerce polislerle kovalamaca yapardım.yine pişimzde polisler var undercover da.işte o video:BURDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ ve işte ilk görüntüler: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 187
Teşekkür Et: 46
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) ekran kartımıza kuvvet :D ben nfs serisinde carbondan iyi oyun görmedim.... edit: pardon mostwanted yazıcaktım (: kafam dağınık bu aralar, yoksa carbonu hiç sevmedim.
__________________ korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin... Konu hellraiser tarafından (08-22-2008 Saat 03:36 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 22 Mesajlar: 65
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) şimdiye kadar bende görmemiştim ama inş. görecez ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: ewden Yaş: 15 Mesajlar: 114
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) bence en iyisi mostwanted....buda çok süper bi oyun olcakmış gibi görünüyor.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) bunun hakkında bende bir yazı okumuştum paylaşayım :) süper bir oyun... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Carbon ve Prostreet ile Need For Speed hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını kabul eden Electronic Arts, hayranlarına özür olarak Undercover’ı sunuyor ! ![]() Need For Speed Undercover’da serbest bir oynama şekli ile karşımızda olacak. Görevler üzerine kurulu oyunda alışıla gelmişin dışında bir senaryo da yer alacak. Senaryonun özellike Transporter filminin senaryosuna benzeyeceği de EA tarafından açıklanmış durumda. İstediği bilgisayar özellikleri açıklanmaya Undercover, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek. Oyundan resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) prostreet hüsranından sonra sokak yarışlarına dönmeleri güzel olmuş...
__________________ Deviantart |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) Arkadaşlar bu oyunun sistem gereksinimlerini bilen varmı? İnternette araştırdım daha belli değil sanırım..
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yönetici ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: TR Yaş: 21 Mesajlar: 90
Resimler: 1 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) Henüz sistem gereksinimleri belli değildir muhtemelen, sadece 1 video bulabildim. CHIP Online Video - NFS Undercover yolda!
__________________ Öneri ve Görüşlerinizi Her Zaman Bekliyorum! PU Yeniliktir! Pu Güçtür! ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 289
Teşekkür Et: 63
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: need for speed undercover geliyorrrr..(gözlerinize inanamayacaksınız) buda değişik bi vieosu buldum ve ekliyim dedim CHIP Online Video - Undercover: İşte yeni video |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| geliyorrrr..(gözlerinize, inanamayacaksınız), speed, undercover |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |