| Oyun Haberleri Hertürlü Ps,Ps2,Pc oyunları tanıtım bölümü... |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.252
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.783 Times in 831 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Detaylı Video: Oyun piyasaya çıktı PC versiyonu olmayacak PS3 ve Xbox kullanan kişiler yaşadı oyun gerçekten harika inşallah bizde oynama imkanı bulabiliriz. Ekran Görüntüleri: ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 179
Teşekkür Et: 167
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox İnşallah Pc'ye çıkar :S Çok Süper Oyun Merakla Bekliyorum.. ![]() Bu resim GTA IV Değil SA Editlenirse sevinirim..
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.252
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Alıntı:
80gb ps3-sıfır-kutusunda-SÜPER FİYAT!!!, #7392959 Gittigidiyor.com
__________________ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox valla almam sonunun lacağınıu biliyorum ps2 var bende aldım öyle küfleniyor olduğu yerde gerek yok :)
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.173
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Hımm Acaba Converterlarla falan dönüştüre bilirmiyiz işllah dediğin gibi pc yiede çıkar kültürlü kedi |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Düşün Young_Thug, PS3e çıktıktan sonra PC yede çıkacağını söyleseler ne olur? Şu devirde her evde PC var ama PS3 yok. PS3 olan herkeste PC de var ama PCsi olan herkeste PS3 yok. Bu PS3 versiyonunu daha çok satmanın bir yolu. PC' ye de çıksa herkes PC yi alır PS3 versiyonu satmaz. Yani bu ilk değil sanmıyorum ki son olsun. PC çıkar diye düşünüyorum. PS1 ve 2 için emulatorler çıkmıştı. PS cd sini PC de çalıştırmak üzere. PS3 te henüz böyle birşey yok ama bunada gerek kalacağını inan ki düşünmüyorum. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.173
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Tamam Doğru Söylüyorsun Ama Birde şu bakımdan Düşün Oyunun Pc ye çıktığını Farz edelim Ps yada xbox taki kadar fazla satmıyacak Pcde Korsanlık Oranı %100 bunu Önleyemezler Yani Artık kimse oyunu Kolay kolay para Vermiyor bende Vermem internet ortamında bir oyunun satış yapması biraz zor oluyor- ama Ps Ve Xbox da Satış rekoru kırarsa belki kıyak olsun diye PC'yede Atabilirler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| grand theft auto |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |