| Duyuru |
| Oyun Haberleri Hertürlü Ps,Ps2,Pc oyunları tanıtım bölümü... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.989
Teşekkür Et: 849
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Bu mükemmel bir oyun çünkü herşeyi tam arabasından tut insanına silahına evler çeteler caddeler sokaklar sangi gerçek yaşam ama birazcık vurdu kırdılı ama mükemmel bir oyun SA dan sıkıldım zaten :D |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Bahsettiğin korsanlık oranı sadece Türkiye için geçerli ama. Kaç ülkede korsanlık meslek edinilmiş ki :) Senin dediğin gibide olabilir ama dediğim gibi engelin korsan olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki ps oyunlarıda korsan satılıyor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Alıntı:
Sadece Tr mi ? :Türkiyedekine Korsanlık Bile Demiyorum..Bak Benim Yabancı Hiphop Sitem Vardı.. Album Falan Paylaşıyorduk. Bir Albümün Çıkmasına Daha 1 hafta var ben bu Albümü gavurlardan çarpıp siteye ekliyordum düşün artık adamlar işini Nekadar temiz Ve hızlı yapıyor Türkiye Amerika Yanında Hiç Birşey kalıyor Bu Konuda Adamlar Korsanlığın kitabını Yazmış.. Al bak en Basidinden Al Şu siteye Bir Göz At Neler Var Photoshop'da Dahil ne İstersen Daha bunun gibi kaç site var Mininova : The ultimate BitTorrent source! Gta 4 Aramasında 30 tane sonuç buldu :)
Konu Young Thug tarafından (04-30-2008 Saat 20:23 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.989
Teşekkür Et: 849
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GTA VI (Grand Theft Auto IV) PS3, Xbox Bir GTA oyunundan korsancılığa kadar geldiniz bence tartışma konusu açın orada tartışın :) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| grand theft auto |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |