| Duyuru |
| Oyun Haberleri Hertürlü Ps,Ps2,Pc oyunları tanıtım bölümü... |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| VIP ![]() | Tür:Yarış Yapımcı:Codemasters Dağıtımcı:Codemasters Platform:PC,PS3,Xbox 360 Çıkış tarihi:Yaz 2008 Web Site: Codemasters : Games : Race Driver: GRID™ - XBOX360 Sinematik Video: WorthPlaying :: Race Driver: GRID Codemasters, yaptığı açıklamayla yarış oyunu Race Driver GRID'i duyurdu. TOCA Racer Driver serisinin devamı niteliğindeki oyun CMR Dirt oyunuda kullanılan oyun motoru neon' u kullanacak. Bence bu grafikleri ancak PS3 görürüz, pcde sanmıyorum böyle grafik olsun... 2008 yaz ayı ortalarında çıkması bekleniyor eğer aksi bir durum olmaz ise... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| VIP ![]() | Ce: Race Driver: GRID (PC,PS3,Xbox 360) @schneeflocke Eğer tecrübeniz yoksa bu tür oyunlarda can sıkıntısını gidermekten çok, can sıkıntısı yapabilir oynayamadığınız için. :) İlk video yayımlandı. :) Gametrailers.com - Race Driver: Grid - World Trailer |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Race Driver: GRID (PC,PS3,Xbox 360) ben böle oyunlarda pistte sınırlamayı sevmiyrum most wanted'i bu yüzden seviyordum dilediğin gibi gidebiliyordun:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Ce: Race Driver: GRID (PC,PS3,Xbox 360) Alıntı:
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Race Driver: GRID (PC,PS3,Xbox 360) :D balla desene bu sene çok güzel geçecek oyunlar konusunda bende yeni oyunlar gelmeyecek diye üzülüyordum :)
__________________ ![]() |
| | |