| Oyun Haberleri Hertürlü Ps,Ps2,Pc oyunları tanıtım bölümü... |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| VIP ![]() | ![]() Oyunun Adı: This Is Vegas Yapım: Surreal Software Dağıtım: Midway Tür: Third Person Shooter Platform: Pc, XBox360, Ps3 Çıkış Tarihi: Eylül 2008 Ekran Görüntüleri: Tiscali Games - This is Vegas galerie obrazkù Konu: Midway, kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'ı dijital ortama aktarıyor. Aksiyon türünde olacak yapımı; Drakan: Order of the Flame, Suffering, Suffering: Ties That Bind gibi oyunlarla tanınan Surreal Software geliştiriyor. Serbest bir oynanışa sahip olacak This is Vegas'da kumar oynayarak, yarışlar düzenleyerek kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışırken, zevk olarak da bir çok iş çevirebileceğiz. This is Vegas PC, PS3 ve Xbox 360 için bu yılın kış aylarında satışa sunulacak. Oyun grafik olarak gta serilerine benziyor, merakla bekliyorum ![]() Oyun Pc, XBox360 ve Ps3 için çıkacak... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: This Is Vegas (Pc, XBox360, Ps3) valla dostum güzel oyun ama bazı reesimler açılmıyor :)
__________________ ![]() |
| | |