| | #1 (permalink) |
| Editör ![]() | Ödevler hakkında 03. Haziran . 2008 Salı (bugün) ilk ödevleriniz sitemize eklenecektir. Haftalık verilen ödevler bu başlık altında toplanacaktır. Haftalık ödevler: "Ödev(ödev no): İsim SOYİSİM" şeklinde açılacak. Yorumlar bu başlık altında yapılacak. Aynı şekilde açılan her ders için PUO içinde başlık açılacak ve dersler hakkında ki sorularınızı bu başlıkarda sorabilirsiniz. Ödev başlıklarını lütfen bu sorular ile meşgul etmeyin. !! HİÇ KİMSE ÖDEV YAPMAK ZORUNDA DEĞİLDİR ARKADAŞLAR. LÜTFEN SADECE TÜKETİCİ DEĞİL AYNI ZAMANDA ÜRETİCİ OLUN!! Hepinize iyi dersler :)
__________________ ![]() Konu Kültürlü Kedi tarafından (06-03-2008 Saat 05:46 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | illegal43 (05-22-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ödevler hakkında okul çok yaratıcı bir fikir olmuş bir çok kişinin işine yarayacaktır emininim bir an önce ödevler çıksada yapsak... Hocam Yazılıda olacakmıyız =)=)
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 135
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ödevler hakkında muhteşem ellerinize sağlık ben biraz ara vermem gerekecek ama geldiğimde katılacağım. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ödevler hakkında Hazır herkez buradayken utanarak soruyorum ama derslerimize kavuşmamıza daha çok varmı?
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 15 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Ödevler hakkında itiraf ediorum buraya üye olurken diikkatimi çeken en önemli şey bu oldu çok ilginç bi fikir olmuş bu tebrik ediyorum.. ödevleri ben de bekliyorum.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |