iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:56 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » Yazılım, Donanım » MacPlatformu » mac - pc karşılaştırma anket i !!!

Duyuru

MacPlatformu Mac kullanıcılarının donanım, yazılım sorun ve çözümleri

LinkBack (1) Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 02-25-2007, 18:59   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 170
Thanked 2.103 Times in 927 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
mac - pc karşılaştırma anket i !!!

mac in serwis ücreti pahalı olduğu için pc mi,
--------------------------------------
pc nin donma problemi yüzünden mac mi

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Sponsored Links
Eski 01-29-2008, 21:06   #2 (permalink)
Hkmt28
Editör

Hkmt28 - ait Avatar

Teşekkür Et: 24
Tecrübe Puanı: 2 Hkmt28 will become famous soon enoughHkmt28 will become famous soon enough
Hkmt28 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: mac - pc karşılaştırma anket i !!!

mac in serwis ücreti pahalı olduğu için pc
Hkmt28 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 01-29-2008, 21:17   #3 (permalink)
BertuG
Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :)

BertuG - ait Avatar

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 BertuG will become famous soon enoughBertuG will become famous soon enough
BertuG - MSN üzerinden Mesaj gönder

bencede mac'ın servis ücreti nedeniyle pc ama tasarımcılar site tasarımcıları genelde mac kullanıyolar =)
BertuG is offline  
Eski 02-11-2008, 15:28   #4 (permalink)
Melih Yongacı
Yeni Üye

Melih Yongacı - ait Avatar

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 Melih Yongacı will become famous soon enoughMelih Yongacı will become famous soon enough
Melih Yongacı - MSN üzerinden Mesaj gönder

Selam,

Burada Macintosh Bilgisayar fiyatları yüksek olduğu için PC kullanmayı tercih ediyoruz deseydiniz mantıklı bulurdum. Bugün en düşün Macintosh bilgisayarın fiyatının eşdeğer bir PC'den yüksek olduğu doğru.

Bunun yanında bilgisayarın en önemli unsuru olan işletim sistemi konusunu da unutmamak gerekir. Macintosh bilgisayarın bugün sahip olduğu işletim sistemi olan Mac OSX dünyanın hemen en güvenilir ve kullanımı kolay işletim sistemidir.

Bilgisayar sektörünün son gelmiş olduğu aşama düşünüldüğünde ortaya çıkan sonuca bakarsak, donanımsal olarak önceleri görünen farklılıklar artık neredeyse eşitlendi. Apple'ın Intel mikro işlemciye geçmesi ve sonrasında platformlar arasındaki yakınlaşmalar ve donanım üreticilerinin birbirlerine kalite olarak yaklaşmaları sonrasında artık ortada yalnız işletim sistemi farklılığı kaldı.

Sorun genel olarak bu farklılık özeline indirgenmiş bir duruma geldi. Artık önemli olan tek bir şey var o da yazılım...

Bu anlamda Macintosh bilgisayarın tercih edilmesinin hala öncelikli olmasının da temel nedeni ortaya çıkmış oluyor.

Saygılar...
Melih Yongacı is offline  
Eski 02-11-2008, 16:20   #5 (permalink)
brtg_dgn
Sitenin Demirbaşı

brtg_dgn - ait Avatar

Teşekkür Et: 51
Resimler: 2
Tecrübe Puanı: 3 brtg_dgn will become famous soon enoughbrtg_dgn will become famous soon enough
brtg_dgn - MSN üzerinden Mesaj gönder

Alıntı:
Melih Yongacı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam,

Burada Macintosh Bilgisayar fiyatları yüksek olduğu için PC kullanmayı tercih ediyoruz deseydiniz mantıklı bulurdum. Bugün en düşün Macintosh bilgisayarın fiyatının eşdeğer bir PC'den yüksek olduğu doğru.

Bunun yanında bilgisayarın en önemli unsuru olan işletim sistemi konusunu da unutmamak gerekir. Macintosh bilgisayarın bugün sahip olduğu işletim sistemi olan Mac OSX dünyanın hemen en güvenilir ve kullanımı kolay işletim sistemidir.

Bilgisayar sektörünün son gelmiş olduğu aşama düşünüldüğünde ortaya çıkan sonuca bakarsak, donanımsal olarak önceleri görünen farklılıklar artık neredeyse eşitlendi. Apple'ın Intel mikro işlemciye geçmesi ve sonrasında platformlar arasındaki yakınlaşmalar ve donanım üreticilerinin birbirlerine kalite olarak yaklaşmaları sonrasında artık ortada yalnız işletim sistemi farklılığı kaldı.

Sorun genel olarak bu farklılık özeline indirgenmiş bir duruma geldi. Artık önemli olan tek bir şey var o da yazılım...

Bu anlamda Macintosh bilgisayarın tercih edilmesinin hala öncelikli olmasının da temel nedeni ortaya çıkmış oluyor.

Saygılar...

haklısın dostum =) çok güzel açıkladın:)
brtg_dgn is offline  
Eski 02-19-2008, 17:28   #6 (permalink)
TheBear
İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :)

TheBear - ait Avatar

Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 TheBear will become famous soon enoughTheBear will become famous soon enough

mac in serwis ücreti pahalı olduğu için pc param olsa hiç düşünmeden gider bir mac alırım. oksde ii bişi yaparsam(zor ama çaktırmayın) kesin bir macbook alacağım
TheBear is offline  
Eski 02-19-2008, 17:38   #7 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 170
Thanked 2.103 Times in 927 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder

ben pek mac'ten haz etmiyorum ama grafik tasarımla uğraşanlar genellikle mac kullanıyor çünkü bilgisayar gibi donma riski çok az ama servis ücreti pahalı kaliteli bir pc ile mac'tekileri aynı düzeyde karşılayabiliriz bence...

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Eski 02-19-2008, 18:00   #8 (permalink)
brtg_dgn
Sitenin Demirbaşı

brtg_dgn - ait Avatar

Teşekkür Et: 51
Resimler: 2
Tecrübe Puanı: 3 brtg_dgn will become famous soon enoughbrtg_dgn will become famous soon enough
brtg_dgn - MSN üzerinden Mesaj gönder

hakan dostum haklısın ancak pc'i en fazla 6 ayda değiştirmen gerekiyor ancak bir mac'i senelerce kullanabilirsin o sorunda var

brtg_dgn is offline  

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/macplatformu/647-mac-pc-karsilastirma-anket-i.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa This thread Refback 02-11-2008 16:18

Konu Seçenekleri
Modları Göster