| Duyuru |
| MacPlatformu Mac kullanıcılarının donanım, yazılım sorun ve çözümleri |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.103 Times in 927 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mac - pc karşılaştırma anket i !!! mac in serwis ücreti pahalı olduğu için pc mi, -------------------------------------- pc nin donma problemi yüzünden mac mi
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() | Ce: mac - pc karşılaştırma anket i !!! Selam, Burada Macintosh Bilgisayar fiyatları yüksek olduğu için PC kullanmayı tercih ediyoruz deseydiniz mantıklı bulurdum. Bugün en düşün Macintosh bilgisayarın fiyatının eşdeğer bir PC'den yüksek olduğu doğru. Bunun yanında bilgisayarın en önemli unsuru olan işletim sistemi konusunu da unutmamak gerekir. Macintosh bilgisayarın bugün sahip olduğu işletim sistemi olan Mac OSX dünyanın hemen en güvenilir ve kullanımı kolay işletim sistemidir. Bilgisayar sektörünün son gelmiş olduğu aşama düşünüldüğünde ortaya çıkan sonuca bakarsak, donanımsal olarak önceleri görünen farklılıklar artık neredeyse eşitlendi. Apple'ın Intel mikro işlemciye geçmesi ve sonrasında platformlar arasındaki yakınlaşmalar ve donanım üreticilerinin birbirlerine kalite olarak yaklaşmaları sonrasında artık ortada yalnız işletim sistemi farklılığı kaldı. Sorun genel olarak bu farklılık özeline indirgenmiş bir duruma geldi. Artık önemli olan tek bir şey var o da yazılım... Bu anlamda Macintosh bilgisayarın tercih edilmesinin hala öncelikli olmasının da temel nedeni ortaya çıkmış oluyor. Saygılar... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: mac - pc karşılaştırma anket i !!! Alıntı:
haklısın dostum =) çok güzel açıkladın:) | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: mac - pc karşılaştırma anket i !!! mac in serwis ücreti pahalı olduğu için pc param olsa hiç düşünmeden gider bir mac alırım. oksde ii bişi yaparsam(zor ama çaktırmayın) kesin bir macbook alacağım |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.103 Times in 927 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: mac - pc karşılaştırma anket i !!! ben pek mac'ten haz etmiyorum ama grafik tasarımla uğraşanlar genellikle mac kullanıyor çünkü bilgisayar gibi donma riski çok az ama servis ücreti pahalı kaliteli bir pc ile mac'tekileri aynı düzeyde karşılayabiliriz bence...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: mac - pc karşılaştırma anket i !!! hakan dostum haklısın ancak pc'i en fazla 6 ayda değiştirmen gerekiyor ancak bir mac'i senelerce kullanabilirsin o sorunda var ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/macplatformu/647-mac-pc-karsilastirma-anket-i.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-11-2008 16:18 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |