| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Mesajlar: 22
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Euro 2008 HD Logo Paketi Logoların büyük ve değişik efektli halleri dosyanın içindedir. Hepsi Kendi Yapımımdır. Güle Güle Kullanın... RAR ŞİFRESİ: www.oyunsiteniz.com Rapidshare Link: RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
| The Following 3 Users Say Thank You to C3MALAKKo For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Euro 2008 HD Logo Paketi Anlayamadım Designed by Cemalakko yazmışsın bunları kendinin yaptığına emin misin? :S |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 18 Mesajlar: 61
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Euro 2008 HD Logo Paketi Cok Tşkler saol
__________________ Acemiyim, Eziğim, Yeniyim Ama PhotoShop Öogrenince Kedi Gibi Olurumm ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 93
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Euro 2008 HD Logo Paketi beyler neden tarışma ortamı yarattınız ya yapandan da koyandan da yorum yazandan da allah razı olsun lazım olur bir yerlere kullanırız :)relaxxxxxx:) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Euro 2008 HD Logo Paketi Euro 2008 HD Logo Paketi yabancı bir isim olduğu için :S dedim mesela sonuna yada konuda bi yere ben yaptım deseydin ama neyse |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Mesajlar: 22
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Euro 2008 HD Logo Paketi Alıntı:
"Logoların büyük ve değişik efektli halleri dosyanın içindedir. Hepsi Kendi Yapımımdır. Güle Güle Kullanın..." Belırttım zaten burda... Konu Kültürlü Kedi tarafından (05-13-2008 Saat 21:54 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Konuşmalarına dikkat et. | |
| | |