| | #32 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' makaleci logosundaki gibi nasıl dalgalı parlaklık efekti vereceğiz hala çözemedim.Parlatıyorum fakat dalga kısmını hala yapadım bi yardım edebilirmisiniz ![]() bu arada logolar için teşekkürler
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' WallpaperTurk.com | Oyun, Film Sinema, Unluler, Otomobil, Doga, Savas, Uzay, Turkiye, Cocuk, Hayvan, Deniz, Manzara, Komik Resimler ve daha bir cok wallpaper - wallpaperturk.com adresine logo çalışmam... ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.545
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' çok güzel olmuş hakan abi ssana yakışan şekilde yine logo yapmışsın :D
__________________ ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 134
Teşekkür Et: 135
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' hakan eline sağlık hepsi çok güzel eline sağlık.. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Yaş: 23 Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' Çok güzel çalışmalar örnek görmemiz açısından çok iyi oldu ben header terimini dün duymuştum bugünde ne oldunu görmüş oldum bu güzel örnekler içn çok teşekürler:) |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.989
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' Çok güzel tasarımlar bi gün bizde yapacaz ama :D |
| | |
| | #38 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 138
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Özel Çalışmaları ''Logo, header, banner'' HEADER nasıl yapablirm acaba mevcut bi sitemiz war değiştirmek istiyorum site başka bi arkdş tarafından yapıldıda .. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |