| Duyuru |
| Kültür - Sanat Kültür ve Sanat hakkında herşeyin paylaşılacağı alan |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık adlı hediye track'i beğeniye sunulmuştur... Şarkıdan ötürü kendi adıma çok teşekkür ederim işini iyi yapan insanlara ![]() ![]() www.melankoliamuzik.com.tr Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık Code: Rar Şifresi:www.hakanturna.net
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| The Following 3 Users Say Thank You to HAKAN For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Teşekkür Et: 228
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık ooo teşekkürler çok makbüle geçti.
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık Süper.. !! Diss Gibi Bir Şey Olmuş.. Dinlerken Sago Yine Yapmış Dedim :) Sago Sözünü Yiyene Afiyet Olsun ! Sago - Kolo Forever..:) Sago kastırrr ! Melankolia Müzik, Sagopa Kajmer, Kolera, Abluka Alarm
__________________ Konu -MGEY!K- tarafından (05-07-2008 Saat 22:13 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Teşekkür Et: 228
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık ewt apaçık diss bu kolera fena göndermeler yapmış :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık Kolo Verse ; Ne Günü Aydınlatabilirsin Nede Geceyi Karartabilir. Yalnız Ama Yalnız Benden Korkun Derken Er Rahim . Firavunda Ondan Korksun İstemişti Her Beyin. Düşünme Beni Bukadar Tırnaklarını Yedin Bitirdin . Ben Karanlığın İçinden Bir Güfte Sendeki Dünya Tozpembe. Bana İtaf Ediliyor Her Beste Kabusun Olduğumu Hissettim. Yaptığın Herşey Benim Sesde Mimik Bana Ait. Haaa Hmm Tavırların Bana Ait. Cahilsin Ve Lakait. Çöpü Karıştırıyorsun İt. gİt sen Ayıkla Bit, Mic Gönder Beat… Çek çek Amca Burnu Kanca Davranıyor Korkarca, Bizim Kokarca. Bak Elimde Magnum Tabanca Amca , Bak Bi Karınca Konuşuyor Ağaç Kakanca Kimmiş O ? Falanca Filanca . Kimse Zarar görmedi Şu Bir Karışçık Yüzümden Kısasa Kısas Hakkım Oldu Çok Çekersin Sözümden Çok Şekersin yalandan Çok Betersin Özünden Orjinalin Benim (Hahaaha saçlarınıda Lüle Yapsaydın Bari ) Bir Daha Duy Tek Kalbim Var , Bir Daha Duy Tek Aşkım Var, Bir Daha Duy Tek Kalbim Var , Anlamayana Keman Yayı Gıy gıy gıy … Sago Verse ; Destek Ver Tek Elimden Tut , Yumdum Göz Rape Söz Verdim Tut Sago Sözünü Yiyene Afiyet Olsun, Dermi Çakal Yukarısı Bıyık Aşşağısı Sakal. Orda Kal Çünkü malsın Dünkü Sazansın İyi Olan Kazansın Fol Yumurtada Yokken Azarsın , Bizde HırsSızlık Sende Bariz Hırsızlık ! Kendimi Bildim Bileli Ben Kalabalıktan Sıkılırım. Kendimi Bildim Bileli Ben Benim Benden İçeri Ben Var. Sen sor Sago Cevaplar, Boyadığım Tren Raydan Çıkar. Peşime Takılan Sorular Olduğu Kadar Sorunlarda Var Var Oğlu Var lan Kalmaz sabahtan Yatsıya Derman Dervişe Umman Zerre Koca Deryadan Yok Sana Katre Yine Şaha Kalktı Benim İbre Yer Gök ŞAHİDİM olsun BReh BReh… Benim Rap Kilodan Düşmeyecek Breh Breh. Enstrumental Sabah Akşam Yapar Cilve eblehlere Müzik Yaptığımı Sanmıyorum Ayrıca Ben Satılmıyorum Paran varsa Git Gofret Al Ben TOkum ! Hedefte Kusur Varsa Ben Yokum Sanma Kusurlu Bir Kalbe Saplanan Okum (beybi) Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık Boş Durmaktan Yeğdir Hareket Maksat Gönüller Coşsun 2-3 Dakika Lüksümüz Olsun (x2) Bir Daha Duy Tek Kalbim Var , Bir Daha Duy Tek Aşkım Var, Bir Daha Duy Tek Kalbim Var , Anlamayana Keman Yayı Gıy gıy gıy … Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık Boş Durmaktan Yeğdir Hareket Maksat Gönüller Coşsun 2-3 Dakika Lüksümüz Olsun (x2) Not : Özür Dilerim Şarkı Sözlerini Koyarken Hiç Bir Art Niyetim Yoktu :) O Siteden Bi' Kazancımda Yok Zaten Sadece Paylaşmak İstedim...
__________________ Konu -MGEY!K- tarafından (05-08-2008 Saat 15:08 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Şarkıyı Zevk için yaptık tam olarak 4:28 dakika
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kolera, sagopa kajmer |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/kultur-sanat/4826-sagopa-kajmer-kolera-bu-sarkiyi-zevk-icin-yaptik.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-07-2008 21:54 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |