| Duyuru |
| Kültür - Sanat Kültür ve Sanat hakkında herşeyin paylaşılacağı alan |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Barış Akarsu'nun son albümü çıktı Geçtiğimiz yaz Bodrum'da geçirdiği trafik kazasıyla zamansız bir şekilde hayata gözlerini yuman Barış Akarsu'nun şarkılarından derlenen 'Ayrılık Zamansız Gelir' albümü müzik marketlerde yerini aldı. Sanatçının ailesinin isteği üzerine çıkan albümde Barış'ın, 1 saat 36 dakikalık DVD formatında konser ve klip görüntüleri de yer alıyor. Barış Akarsu'nun çocukluk fotoğraflarına yer verilen albümde annesi Hatice Hanım'ın oğluna yazdığı bir şiir de var. Traclist: Baris Akarsu - Resimdeki Gözyaşları.mp3 Baris Akarsu - Unutamadım.mp3 Baris Akarsu - Her Şeyi Yak.mp3 Baris Akarsu - Rüzgar.mp3 Baris Akarsu - Bir Sevmek Bin Defa Ölmekm Baris Akarsu - Sevdim Seni Bir Kere.mp3 Baris Akarsu - Yeter Ki.mp3 Baris Akarsu - Allahım Güç Ver Bana.mp3 Baris Akarsu - Olmadı Yar.mp3 Baris Akarsu - Hasretler Ayrılıkla Başla Baris Akarsu - Hatıralar Baris Akarsu - Ben (Tek Başıma Şiir) ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Barış Akarsu'nun son albümü çıktı indirme linki yok sadece bilgilendirme...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |