| Duyuru |
| Kültür - Sanat Kültür ve Sanat hakkında herşeyin paylaşılacağı alan |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dizi tekliflerini kabul etmiyor! ![]() Bu yıl Antalya Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Özgü Namal, Altın Portakal kazandıktan sonra, teklif üstüne teklif almaya başladı. Reklamlarda da yer alan genç oyuncu, dizi projelerini kabul etmediğini belirterek, "Dizi setlerine bir müddet daha dönmeyeceğim. Zaten her yerde fotoğraflarım var. Çok yoruldum. Hem dinlenmek hem de yüzümü dinlendirmek için ara vereceğim" dedi. Sinema hayatım Gönlünün sinemadan yana olduğunu vurgulayan Namal, "İyi projeler olursa bu yıl 10 film birden çekmek isterim. Sette olmayı çok seviyorum. Hayatım orası benim. Set oyun gibi geliyor" diye konuştu.
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Vip Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 37
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Dizi tekliflerini kabul etmiyor! Bence kabul etmemesi çok normal neden derseniz 28 Aralık da 30 yasına girecek (yarın doğum günü ). Biraz dinlenmek onun da hakkı ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Dizi tekliflerini kabul etmiyor! Alıntı:
![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |