| Duyuru |
| Kültür - Sanat Kültür ve Sanat hakkında herşeyin paylaşılacağı alan |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.165 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akademidadı Eğitim Merkezi ![]() Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak 2004 yılında kurulan AkademiDadı 400'den fazla öğrenci mezun etmiş ve bu öğrencileri çocuk gelişimi, eğitimi ve bakımı alanında sertifikalandırmış bir eğitim merkezi. Akademidadı pek çok işsiz kadına çocuk bakımı ve eğitimi alanında iş olanakları sunup onları iş ve meslek sahibi yapıyor. Aynı zamanda pek çok anne ve anne adayına çocuk gelişimi, eğitimi ve bakımı alanında eğitim veriyor. Kurulma amacı; çocuk bakımını profesyonel bir meslek olarak algılayıp yaymak, bebek/çocuk bakımını dünyadaki bilimsel deneyimleri ışığında ülkemiz koşullarında geliştirmek... AkademiDadı Türkiye'nin ilk ve tek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bebek-Çocuk Bakım Uzmanı yetiştiren Eğitim Merkezi; Mezunlar kurumdan aldıkları 258 saatlik bir eğitim ve M.E.B'dan onaylı sertifika ile çocuğun olduğu her yerde Çocuk gelişim-Eğitim-Bakım Elemanı olarak çalışma olanakları buluyor. Bu olanakların bulunabileceği yerler şöyle sıralanıyor: Anaokulu ve kreşler, hastane ve sağlık kuruluşları, çocuk poliklinikleri, turizm hizmetleri, alışveriş merkezleri, kitapevi ve yayınevleri, yurtdışında çocuk bakımı ve eğitimi, spor, kültür ve fuar merkezleri. Akademidadı nedir? Evde çocukları güvenle emanet edebileceğimiz DADI -Çocuk Bakıcısı hizmetleri veriyor; AkademiDadı Türkiye İŞKUR'a bağlı 167 nolu Özel İstihdam Bürosu'dur. Ana-Baba Okuludur; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Programını meslek edinmek isteyenlerin yanısıra, kendi çocuklarının eğitimi için kullanmak isteyen anne-babalara da eğitim veriyor. Sağlık Bakanlığı onaylı İlkyardım Eğitim Merkezidir; AKADEMİSAĞLIK İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ" Sağlık Bakanlığı ilkyardım yönetmeliği kapsamında "ilkyardım eğitimleri ve ilkyardımcı sertifikası" vermeye yetkili olan ve bu ruhsatı alan bir kuruluştur. Özel Eğitim- Zihinsel Engelliler alanında Yardımcı Eğitimci Yetiştiren Eğitim Merkezidir; Özel Eğitim alanında, Zihinsel Engelliler için Gelişim, Bakım ve Eğitiminde mesleki eğitim almış profesyonellere yoğun bir talep var. AkademiDadı Eğitim Merkezi bu amaçla hazırladığı Mesleki Eğitim Programı ile Özel eğitim alanında M.E.B onaylı sertifikalı eğitimci yetiştirir. Ve yine bu alanda ihtiyacı olan özel eğitim kurumlarının eleman ihtiyacını karşılama hizmeti verir. Tel: 0212 343 16 61 -62 Fax :0212 343 16 63 Akademi Dadı ADRES: Abide-i Hürriyet Cad. Reha Yurdakul Sok. No:19/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/kultur-sanat/1961-akademidadi-egitim-merkezi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Hayata Dahiliz Biz - [ Engelliler Haber Com ] - Eğitim, Öğretim ve Okullar | This thread | Refback | 11-15-2007 01:24 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |