| Duyuru |
| Kültür - Sanat Kültür ve Sanat hakkında herşeyin paylaşılacağı alan |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() | Hasan Sancak Kahpe Terör Durmalı Şiirleri 1.Bölüm Hasan Sancak Kahpe Terör Durmalı Şiirleri 1.Bölüm ANNE BABA ÇOCUKLAR-ELBİRLİĞİYLE DURUN BÖLEN PARÇALAYANI-TAM GÖBEĞİNDEN VURUN Kahpe eller yurdumda-azdırıyor terörü Genç vücutlar gidiyor-yakıyor canı böğrü Doğudaki şu ateş-sarmıştır her tarafı Tedbire tedbir katın-o sarmadan etrafı Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun Amerika emrinde-eğitilen terörist Mayınları patlatır-esrarı çeken şu it Öne çıkamıyorlar-kuruyorlar tuzağı Geceden seriyorlar-yerlere bütün ağı Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun Size yazıklar olsun-yersin gezer içersin Acıyı tattırırsın-Allah belanı versin Bölüp ve parçalamak-o kadar kolay değil Size beddua eder-hem ağızlar hem de dil Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun Sardınız her tarafı-alıyorsunuz emri Anneler alıyorlar-o TV’den haberi Sizler Çıbanbaşına-dizersiniz methiye Zararınız dokunur-topluca Türkiye’ye Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun Meydandaki feryadı-duydunuz mu bir kere Bir kez dikkat eyleyin-şehit düşen o ere İnsan olamazsınız-insanlar böyle yapmaz Yükseltilmeli sesler-duyulmalı itiraz Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun Uyuma Türk Milleti-uyuyanı soyarlar Sürü hâline sokup-toplu hâlde yayarlar Atatürk’üm gibi ol-karşı durun hepsine Ellerini birleştir-çarpmalı ruh ve sine Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun Namusa göz dikildi-korumalı namusu Onlar bölüp parçalar-bizlere kurar pusu Hasan Sancak yazıyor-anlatıyor derdini Meydanlara koşalım-acı bulmadan bini Anne baba çocuklar-elbirliğiyle durun Bölen parçalayanı-tam göbeğinden vurun AYRILDIĞINIZ ANDA-KALIRSIN KÜÇÜK LOKMA GEL AYRILMA BİRLİKTEN-OLURSUN DÜŞÜK LOKMA Bizce asıl mesele-hür ve bağımsız olmak El birliği içinde-yüz yıllar boyu kalmak Bölücülük yapanlar-azdırıyor terörü Topluca yakmaktadır-sağlamı ya da körü Ayrıldığınız anda-kalırsın küçük lokma Gel ayrılma birlikten-olursun düşük lokma Öldürülen çocuklar-bebekler öğretmenler Hangisini sayayım-topraklara düştü er Milyonlar ve milyarlar-aktı gitti yerlere Başkası Aya gitti-yok oluruz ha bire Ayrıldığınız anda-kalırsın küçük lokma Gel ayrılma birlikten-olursun düşük lokma Yıllarca kan göz yaşı-yaptıran Çete başı Gözlerden ve yüzlerden-hepimiz döktük yaşı Yiyor içer zıbarır-ordan veriyor emri Düşmanı yükseltirken-kaldık bir kemik deri Ayrıldığınız anda-kalırsın küçük lokma Gel ayrılma birlikten-olursun düşük lokma Aydın adı altında-bir araya gelenler Kürt sorunu söylüyor-konuşurlar beraber İşsiz nerede yoktur-o bölgelerimizi Teker teker gezelim-davet ederim sizi Ayrıldığınız anda-kalırsın küçük lokma Gel ayrılma birlikten-olursun düşük lokma Hainlik yapmayalım-sarıl candan bayrağa İhanet affedilmez-saygı duyun toprağa Problemimiz ortak-hiç ayırım yapmadan Çağa doğru gidelim-sağa sola çarpmadan Ayrıldığınız anda-kalırsın küçük lokma Gel ayrılma birlikten-olursun düşük lokma Şiddete teslim olma-birleştirin elleri Konuşturmak gerekir-akılları dilleri Doğu Batı ve Kuzey-Güneyde hepsi benim Öğretmen Hasan söyler-vatana kurban tenim Ayrıldığınız anda-kalırsın küçük lokma Gel ayrılma birlikten-olursun düşük lokma BENİM TÜRK SUBAYIMI-HEDEF YAPIP GÖSTEREN MAHLÛKLARI YARGILA-DAVRANMALIYIZ ERKEN Ülkemde hainler var-işbirlikçi alçaklar Bölmek için çalışır-verilsin diyor haklar Orduma saldırırlar-durmadan şerefsizce Türk Milleti tanıyın-görev düşüyor size Benim Türk subayımı-hedef yapıp gösteren Mahlûkları yargıla-davranmalıyız erken Ordumu yıpratanın-alma gazetesini TV’sini seyretme-yükselt hemen sesini Hainler ve düşmanlar-masadadır azdılar Kendi köşelerinde-kin ve nefret yazdılar Benim Türk subayımı-hedef yapıp gösteren Mahlûkları yargıla-davranmalıyız erken Ağızları salyalı-kusarlar kinlerini Bu durumlar bizleri-düşündürmeli seni Toplumun onurunu-koruyan ordumuza Kalemle saldırırlar-bitmiyor yaza yaza Benim Türk subayımı-hedef yapıp gösteren Mahlûkları yargıla-davranmalıyız erken En ücra köşelerde-dağ orman ovalarda Mehmet daim dolaşır-belde ilçe diyarda Vatanı koruyorlar-verirler canlarını Uzaktan kumandayla-dökerler kanlarını Benim Türk subayımı-hedef yapıp gösteren Mahlûkları yargıla-davranmalıyız erken Kötüleyeceğine-uzat kolunu uzat Şiirimi okur mu-kinini kusan o zat 400-500 subayım-bomba mayın silahla Kara toprağa düştü-hatırlıyoruz hâlâ Benim Türk subayımı-hedef yapıp gösteren Mahlûkları yargıla-davranmalıyız erken Kol bacak ile gözü-uzuvları olmayan Mehmet öyle yaşıyor-sakat araba yayan Sadece vatan diyen-Mehmetçik’e sahip çık Öğretmen Hasan söyler-söz deme ulan kaçık Benim Türk subayımı-hedef yapıp gösteren Mahlûkları yargıla-davranmalıyız erken BİZLER BAĞIMSIZ MIYIZ-BİLEN VARSA SÖYLESİN ÖYLEYİZ DİYORLARSA-BIÇAKLARI BİLESİN Çok büyük bir devletiz-toprak vatan bayrak bir Ayrımcılık asla yok-mutlulukla yurda gir Şehitlerden emanet-Liderim Atatürk’ten Bütün düşman kovuldu-taş döküldü etekten Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Oyun üstüne oyun-dün denize dökmüştük Ülkeme saldıranın-ciğerini sökmüştük Dünün o devletleri-ekonomik bakımdan Bizleri esir aldı-kurtar bizi Yaradan Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Onlar ne diyorlarsa-baş üstüne diyoruz Kanunumuz değişir-bağrımıza bastık tuz Söyleneni yaparız-kalk demeden ayakta Eller kollar bağlanır-hata üstüne hata Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Niçin dur denilmiyor-millet size oy verdi Bizi yönetin deyip-oynayarak toy verdi Vatandaşım çaresiz-perişanlık diz boyu Önü göremiyoruz-bize görünür koyu Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin İçimizden türedi-kapkaç hırsızlık ve gasp Esrarlar içiliyor-ellerde dolaşır hap Mafya karaborsacı-yiyenler ve soyanlar Hangisini sayayım-uydurulur yalanlar Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Bir kısmı kazanırken-çoğunluk açlık çeker Kendini öldüren var-kız erkek teker teker Tarihlere şan verdik-şu ansa altlardayız İçimiz kan ağlıyor-atılan şutlardayız Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Teröre ne demeli-azdırıyor Yarasa Yemek ve doktor hazır-yetmezse konur tasa O misafirhaneden- her gün veriyor emri Niçin önlem alınmaz-kaldık bir kemik deri Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Ya Mehmetçik ya polis-iki ile dört tane Kurşunla yere düşer-acılar hane hane Amerika’dan emir-bir türlü alamadık Karabasan oldular-huzurla kalamadık Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Peşmergeyle birlikte-plân üstüne plân Bir şey sorduğumuzda-hemen hazırdır yalan 73 milyonuz da-Irak’tan gelir terör Kaçan kovalanamaz-içimizi yapar kör Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Yalvarma minnet ile-sakın yolu almayın Haberi olmalıdır-ya amca ya da bayın Merhamet dilenmekle-bu terör önlenemez Vur beline kazmayı-hemen davranmalı tez Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin İkiyüzlüdür Batı-terörü onlar sarar Bir kez daha düşünün-derhal verin bir karar Sakın onu dost sanma-yüze gülen dost değil Tarihten düşmandırlar-sözlerime gel eğil Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin Kalın bir hat çizmeli-konuşmalı düzgünce Lafı anlamazsalar-anlatın hece hece İleri giderseler-okutun şiirimi Söyleyen Hasan Sancak-onlar anlarlar emi Bizler bağımsız mıyız-Bilen varsa söylesin Öyleyiz diyorlarsa-bıçakları bilesin DİNİ MİLLİYETİ YOK-TERÖR BAŞA HEP BELA MEHMET ŞEHİT EDİLİR-DUYMUYOR MUSUN HÂLÂ Vatanın dört yanında-üst üste patlamalar Sanki yer gök sallandı-insanımı yapar dar Böyle kötü bir terör-acıtır canımızı Sokak ve caddelere-dökerler kanımızı Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ Bir panik yaşanıyor-hep şehirlerimizde Acı ve sıkıntılı-anne baba ve dede Yara gerçekten derin-ağlıyor vatandaşım Kendi vatanımızda-gözden akıyor yaşım Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ Bir taraftan terörist-bir taraftan haini Karmaşa artmaktadır-çok da üzüyor beni Parçalanan vücutlar-çocuk genç ve ihtiyar Eller kollar üst üste-ağlıyorlar zarı zar Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ Can pazarına döndü-evler apartman bina Terörü yapanlara-beddua eder ana Bir amonyak kokusu-kapladı gökyüzünü Vatandaş söylemedi-gerçekten son sözünü Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ Huzuru bozmak için-birleşti o şer güçler Bombaları patlatır-duyulur bakın haber Cezalar caydırıcı-olmalıdır daima Atılan şu bombalar-sebep oluyor gama Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ Binaların üstünü-kaplıyor sarı duman Onları patlatanda-asla olamaz iman Kurtarılmış bölgeler-olmasın memlekette Cezayı iyi verin-diş gösteren şu ite Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ İnleri tespit edin-sabah akşam ve gece Anında bindiriniz-canlar olmasın nice Faaliyeti önle-bombaları attırma Üstüne çullanınız-rahat yerde yattırma Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ Terörün gerçek yüzü-iyice anlatılsın O Avrupalıların-kulağı çınlatılsın Bu mısraları yazan-Öğretmen Hasan Sancak 70 Milyon birlikse-çağa gideriz ancak Dini milliyeti yok-terör başa hep bela Mehmet şehit edilir-duymuyor musun hâlâ DOST VE DÜŞMANINI GÖR-TÜRK MİLLETİ UYUMA VATAN PARÇALANIYOR-KÜFREDİLİR SOYUMA Siz çanak tutarsınız-verirsiniz cesaret Dikkate almazsınız-ortaya çıkar illet Çifte standartçılar-canları bıktırıyor Bu durumlar bizleri-bilin sıkıntıya kor Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma Türkiye’ye gelirsin-doğru Diyarbakır’a Orda baban mı vardır-bizi sokarsın dara Ankara Başşehrimiz-almıyorsun dikkate Eziyet veriyorsun-gerçekten cemiyete Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma BBC milis diyor-dağdaki it çakala Mayınları koyarlar-ya trene ya yola Bizimki can değil mi-ölen otuz bin kişi Biraz da bu yana bak-kırdırdık kafa dişi Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma Irak’ta 6 bindir-salyalı teröristler Bekaa’da yaşarlar-akrep yılan ve bitler Bölücülük yapmayın-prim verme boş yere Sebep oluyorsunuz-acıya ya da kine Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma Her taraf bombalanır-patlatılır bombalar Kahpeler sırıtıyor-sönük kalır lambalar Mehmetçik ve polise-kurşun sıkar terörist Diyorlar vatanımdan-çekilip de hemen git Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma Gör bunları Avrupa-ikiyüzlülük yapma Bizleri bölersiniz-haine gözü kırpma Ben ölünce gülersin-diyorsun çakal masum Çocuk anne ve gençler-yurtta kötüdür durum Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma Hasan Sancak yazıyor-anlatacak durmadan Türk Milleti birlik ol-şu ateşler sarmadan Görmezlikten gelirsen-Batı seni de sarar Verilmesi gerekir-tez günde hemen karar Dost ve düşmanını gör-Türk Milleti uyuma Vatan parçalanıyor-küfredilir soyuma DURDURALIM BU KANI-TRAFİKTEKİ TERÖR İNSANLARI ÖLDÜRÜR-N’ OLUR GERÇEKLERİ GÖR Trafik problemi-sarsıyor ülkemizi Ortalara çıkartır-tükenmeyen krizi Can para ve mal kaybı-etkileri görülür Karşıda gördünüz mü-çitler ile örülür Durduralım bu kanı-trafikteki terör İnsanları öldürür-n’ olur gerçekleri gör İnsan kusurlarından-kaynaklanır bilinsin Derhal halletmeliyiz-ön tarafa gelinsin Ekonomik güç kaybı-sağlayın güvenliği Ortadan kaldırmalı-yok et kötü benliği Durduralım bu kanı-trafikteki terör İnsanları öldürür-n’ olur gerçekleri gör Risk payını azaltın-zararları önleyin İnsanlarım ölmesin-bu işi frenleyin Kanunları düzenle-önde tut eğitimi Kurtarmak gerekiyor-can çekişen yetimi Durduralım bu kanı-trafikteki terör İnsanları öldürür-n’ olur gerçekleri gör Yüzeysel tedbirlerle-savsaklamayın bunu Bu konuda uğraş ver-bitirmeliyiz onu Topluca sorumluyuz-kaçamayız bu işten Bizler bön bön bakarken-solmaktadır çoğu ten Durduralım bu kanı-trafikteki terör İnsanları öldürür-n’ olur gerçekleri gör Davranışı düzenle-denetimi sıklaştır Bilgi ve tecrübeyi-insanlara yaklaştır Yeni buluşlar şarttır-ölmesin vatandaşım Durmadan görülmekte-yüz ve gözlerde yaşım Durduralım bu kanı-trafikteki terör İnsanları öldürür-n’ olur gerçekleri gör Modern teknikler kullan-şoförleri denetle Ortalardan kalkmalı-hem sıkıntı hem çile Yaşama Hakkı kutsal-korumalı her canı Öğretmen Hasan söyler-bundan kurtar vatanı Durduralım bu kanı-trafikteki terör İnsanları öldürür-n’ olur gerçekleri gör AÇIK ALANDA YATMA-KENELER YAKAR CANI YAKALADIĞI ANDA-YERE VURUR İNSANI Sıcakkanlı insanın-yaydığı titreşimler Keneleri uyarır-vücudunda tutar yer Tabiatta çalışan-insanlar risk altında Huzur mutluluk kalmaz-yakaladığı canda Açık alanda yatma-keneler yakar canı Yakaladığı anda-yere vurur insanı Dinlenmek ya uyumak-açık alanı terk et Eğer burda yatarsan-onu edersin davet Ezerseniz bulaşır-çıplak elle tutmayın Olur olmaz yerlere-haşaratı atmayın Açık alanda yatma-keneler yakar canı Yakaladığı anda-yere vurur insanı O evcil hayvanları-her gün temizleyenler Enfeksiyon kaparlar-sakın solmasın tenler Kene uçmaz sıçramaz-insana yerleşirse Üzerinden ayrılmaz-içe kondurur buse Açık alanda yatma-keneler yakar canı Yakaladığı anda-yere vurur insanı Dikkatsiz ve duyarsız-olmamamız gerekir Önem göstermek gerek-ortalara çıkar kir Çiftlik hayvanlarını-sakın ellemeyelim Sarmaş dolaş olursak-dersin yanıyor içim Açık alanda yatma-keneler yakar canı Yakaladığı anda-yere vurur insanı Çevre ilaçlaması-belediye yapmalı Türetmemek gerekir-alt ve üstü çarpmalı O evcil hayvanları-ilkbahar ve sonbahar Periyodik olarak-ilaçlat gör itibar Açık alanda yatma-keneler yakar canı Yakaladığı anda-yere vurur insanı Çoğu insan toprakta-hastalık solduruyor İnsanların kalbine-sıkıntı dolduruyor Öğretmen Hasan söyler-keneyi iyi tanı Bunlardan kurtarmalı-canım aziz vatanı Açık alanda yatma-keneler yakar canı Yakaladığı anda-yere vurur insanı ERKEN DAVRAN KARDEŞİM-VATANIN TEHLİKEDE BURDAN UYARIYORUM-KISALMAKTADIR VADE Terör sabah ve akşam-vurup kırar öldürür Çocuk ile gençleri-isteyerek böldürür Onlar kurşun sıkıyor-biz niçin PKK’yı İninde vurmuyoruz-geçemiyoruz çayı Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Çok güçlü değil miyiz-Amerika binlerce Kilometreden geldi-vuruyor gündüz gece Mahlûklar sınırlardan-gelip şehit ediyor Hep Mehmetçiklerimi-bakınız mahvediyor Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Yürekli bir ses gerek-kimseyi dinlemesin Uçaklarım kalkmalı-hemen duyulsun sesin Hep bağımsızlığımız-bil tehlike altında Huzur mutluluk yoktur-bilinmeli dört yanda Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Her gün 4 5 Mehmetçik-polisim vatandaşım Kahpece öldürülür-gözden akıyor yaşım Kanı sizleri tutar-düşün o insanları Boş yere kaybederiz-veriyoruz canları Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Kalk ayağa Türkiye-uyumak vakti değil Kendimize gelelim-dost düşmanın kimdir bil Düşman suyu geçmiştir-ellerde bomba mayın Kendisine gelmeli-uyuklayan şu bayın Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade Yazacağım durmadan-sözü söyleyeceğim Yukarıya kalkmıştır-hem kolum hem bileğim Yapılanları görün-durma haydi ileri Öğretmen Hasan söyler-dönmek yok asla geri Erken davran kardeşim-vatanın tehlikede Burdan uyarıyorum-kısalmaktadır vade GAFFAR’IN MİRASINA-DEVLET’İM SAHİP ÇIKSIN BÖLEN PARÇALAYANI-O ANDA YERE YIKSIN Diyarbakır ilinde-bir yiğit askerleri Kahpece öldürüldü-kaybettik o erleri Bu tarihe yazıldı-hiç unutmayacağız Aynı görev milletin-bizler yatmayacağız Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Ne güzel işler yapmış-yurdun hassas yerinde Çünkü O biliyordu-bu yara çok derinde Devleti barıştırmış-halka hakça yanaşmış Onlar ile birlikte-bütün zorluğu aşmış Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Büyükle büyük olmuş-küçüğe sevgi vermiş Bir yanlışlık olunca-hemen özür dilermiş Yıllarca yaşayacak-sevgisi gönüllerde Yaptığı işler doğru-söyleniyor dillerde Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın On binler sokaktaydı-kepenkler hep inmişti Ankara Diyarbakır-kalbe acı sinmişti Ayrılık gayrlılık yok-yurttaş polis el ele Bu sayede burada-sona ermeli çile Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Allah’ım rüya mıydı-alınacak ders fazla Biz bunu görmeliyiz-çağa uymalı hızla Altı şehit kaybettik-potada buluştular Kardeşlik sevgisiyle-orada meleştiler Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Geride kalan miras-esenlik huzur barış Geç kalma gel arkadaş-çalışmak olsun yarış Şehidimize rahmet-mekânlar cennet olsun Türk Milleti ayakta-yüz bin seneler kalsın Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Muhabbetin tahlili-iyice yapılmalı Kim bozmak ister ise-kafası çarpılmalı Atılan bu adımlar-dökülen göz yaşları Sakına bozulmasın-sökülmesin taşları Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Saldırıyı yapanlar-ya PKK Hizbullah Daima sürünsünler-kötürüm etsin Allah Hepsi birer tetikçi-kan emici yarasa Bunları söylüyorum üstüne basa basa Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Esaslı tedbirleri- alsın benim Devletim Şu illetten kurtulsun-topluca cemiyetim Nutuğun gereği yok-asker polis ve sivil Dayanışma olmalı-gel kardeşim bunu bil Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Halkımızdan kopmadan-ondan uzak düşmeden Gönül fethedilmeli-zorluğa girişmeden Gaffar Okkan örnektir-ev eşya bölünmeli Düşkün yalnız insanın-yanına gelinmeli Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın Gaffar kendi çabası-O zaferi kazandı Öldü fakat dirildi-teröre parmak bandı Düşmanları ezildi-memleket sağlamlaştı Hasan son söz söylüyor-vuranlar yamyamlaştı Gaffar’ın mirasına-Devletim sahip çıksın Bölen parçalayanı-o anda yere yıksın “GENEL KURMAY BAŞKANI’ M-İŞTE BU SES YÜREKLİ KORKUSUZCA KONUŞUR-ASKER ÇELİK BİLEKLİ” Türk Milleti olarak-selam ve saygı sana Konuşmaların ile-huzur verdin vatana İyi ki varsın orda-düşman ile haine Haddini bildirirsin-coştu yurtta her hane “Genel Kurmay Başkanı’ m-işte bu ses yürekli Korkusuzca konuşur-asker çelik bilekli” Alçaklar şerefsizler-taviz verir konuşur Sorosun çocukları-Avrupa’ya danışır Sen ki Türk oğlu Türk’sün-vardır itimadımız Senin ile yükselir-unvanımız adımız “Genel Kurmay Başkanı’ m-işte bu ses yürekli Korkusuzca konuşur-asker çelik bilekli” Sizler orda var iken-bu vatan bölünemez Toprakta şehit yatar-kahpece gülünemez Asker bir kez konuşur-hep söyler gerçekleri Yediden yetmişe dek-kalplerde tutar yeri “Genel Kurmay Başkanı’ m-işte bu ses yürekli Korkusuzca konuşur-asker çelik bilekli” Her insan sizin gibi-düşünse ve konuşsa Dünya gelse yıkarız-yok olur gider tasa Huzur ile yatarız-biz uyuruz sessizce Mehmetçik nöbet tutar-hem gündüz hem de gece “Genel Kurmay Başkanı’ m-işte bu ses yürekli Korkusuzca konuşur-asker çelik bilekli” Hainleri tanırsın-tavır hareketinden Hem milletim hem Allah-inan hoşnuttur senden 70 Milyon arkanda-gençlik Senin yanında Atatürk ruhu taşır-Samsun Ankara Van’da “Genel Kurmay Başkanı’ m-işte bu ses yürekli Korkusuzca konuşur-asker çelik bilekli” Orgeneral Yaşar’ dır-O Türkiye’mizde yaşar Soyadı Büyükanıt-bütün zorluğu aşar Terör örgütlerinin-hep korkulu rüyası Öğretmen Hasan söyler-çok sağlamdır mayası “Genel Kurmay Başkanı’ m-işte bu ses yürekli Korkusuzca konuşur-asker çelik bilekli” KAHPE TERÖR DURMALI!.. ŞİİR KİTABIMA SPONSOR ARIYORUM. |
| | |
| Sponsored Links |
| |