| Duyuru |
| Kültür - Sanat Kültür ve Sanat hakkında herşeyin paylaşılacağı alan |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() | Hasan Sancak-Bölmeye Kalkmayın Vatanımızı Şiirleri 1.Bölüm Hasan Sancak-Bölmeye Kalkmayın Vatanımızı Şiirleri 1.Bölüm ASLIMIZI BİLELİM-KENDİMİZE GELELİM EL ELE TUTUŞALIM-DOST DÜŞMANI BİLELİM Yarının ümitleri-Türk Genci dur ve düşün Geçmişinden ibret al-bize ne olmuştu dün Seni kabul etmeyen-yardım dileyenlerdi Dişlerini gösterip-kılıç bileyenlerdi Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim Tarih unutturanlar-seni etmişti taklit Bizleri bitirirken-salyalıydı bütün it Uyan artık çağa dön-Atam çalıştı durdu Günlerce uyumadı-nice plânlar kurdu Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim Şan ve şerefler senin-kovduk yedi düveli Temizledik hepsini-kırdık kafa ve eli Bizler altı yüz sene-milletlere hükmettik Hak ve hukuk gözettik-haine karşı settik Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim Gerçekten büyük millet-silkelenmeli derhal Uyanık olmalıyız-tedbirini hemen al Kendimize sorular-bilerek sormalıyız Çalışıp çabalayıp-yan yana durmalıyız Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim İhanet etmeyiniz-bize emanet vatan Bilgi öğren durmadan-böyle yapmadı Atan Sağlıklı iyi toplum-kurulur okumayla Hep yurdumuz gelişir-kalpleri dokumayla Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim Bunlar olmazsa eğer- gidilmez arpa boyu Renkleri seçemeyiz-bize görünür koyu Türk'e bir ruh verildi-Mevlâ'mızdan ötürü Kendimize gelmezsek-bizler oluruz sürü Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim Din dil soy mezhep ayrım-yapmadık yapmayınız Emanettir ülkemiz-sakın ha çarpmayınız Özümüz ve sözümüz-olsun tamamen gerçek Hasan'ın sözleridir-sonra tutuşur etek Aslımızı bilelim-kendimize gelelim El ele tutuşalım-dost düşmanı bilelim BAYRAĞA KALKAN ELİ-TUTARIZ VE KIRARIZ BÖLMEK İSTEYENLERİ-ORTA YERDEN YARARIZ Milletin bayrağıyla-oynamak şerefsizlik Bilinsin öğrenilsin-olursun delik deşik Hakarete uğradı-bayrağımız yerlerde Tozlar içinde kaldı-soktunuz bizi derde Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız Geçmişi unutmadık-yapılan kongrede Aynı oyun oynandı-öğrenin bunu nerde Çılgın olmanız lâzım-bayrak sahipsiz değil Toprağı biraz dinle-aşağı doğru eğil Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız Nevruz sizin değildir-o Türk'ümün Bayramı 21 Mart gelir ise-içten atarız gamı Vatanı bölmek için-plân oluşturulur İç ve dış düşmanlar bir-bir şey var mı sorulur Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız El ayaklar öpülür-bakın umulur medet Tokadı vuracaktır-size bu canım millet Bilin faydası yoktur-ateşle oynamakla Çabuk bu yoldan dönün-çırpınırsınız hâlâ Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız Mukaddes aziz bayrak-kutsal topraklar için Şehidimin kanıdır-sormalı nasıl niçin Yurdumuzda yaşayan-70 Milyon insana Biliniz Türk denmekte-seviniz kana kana Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız Allah ve Peygamberi-'Vatan Bayrak Millet bir' Mutluluk esenlikle-hemen bahçesine gir Yapılması gereken- bu birliğe hep uymak İlk tadı almalıdır-ruh vücut ile damak Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız Amerika Fransa-değil sizlere yakın İsterseniz tarihe-yeniden yine bakın Milletim sahip çıkar-ezilen bütün cana Söylüyor Hasan Sancak-sizler gelin imana Bayrağa kalkan eli-tutarız ve kırarız Bölmek isteyenleri-orta yerden yararız BAYRAĞI BAYRAK YAPAN-ŞEREFİMİZ ŞANIMIZ ATATÜRK SAYESİNDE-HUZUR BULDU CANIMIZ Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyet güneşidir Atam ve şehitlerim-parlaklığın eşidir Tarih boyu durmadan-dalgalandı bayrağım Uğruna can verildi-hep korundu toprağım Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız Dil döktük gönül verdik-nice kanlar döküldü Bu vatan bayrak için-nice yiğitler öldü Her şeyimiz beyimiz-Kemal Atatürk'ümüz O'nun ile yükseldi-sevinç duydu Türk'ümüz Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız Herkes sever ve över-yüceliğini bilir İşaret verdiğinde-duyar o söze gelir Tutuşuyor gönlümüz-kanımız volkan gibi Yapılan savaşların-bizler olduk galibi Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız Nur saçan ışık veren-eserin sahibiyiz Geçmişten geleceğe-yüreklerde kaldı iz Nice belâ sıkıntı-sardı bizi yıllarca Bu uğurda harcandı-yandı kalp ruh ve baca Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız Bize yol gösteriyor-Atatürk'ün eseri Bu vatan üzerinde-herkesin vardır yeri Cumhuriyet yaşayış-bütün hak bu milletin Çalış çalış durmadan-hep bilinsin kıymetin Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız Şu güzel rejim gerçek-en güzel bir yönetim İyice düşünelim-hediyeyi veren kim Asla benzeri yoktur-inanın olmayacak Görev tamamlanacak-yükselecektir bayrak Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız İsmin ismimiz olsun- hep şanımız yükselsin Kalbe ruha ve beyne--mutluluk huzur gelsin Saygı sevgi esenlik-yürekten hepinize Hasan sözü söyleyen-sahip çık sağlam ize Bayrağı bayrak yapan-şerefimiz şanımız Atatürk sayesinde-huzur buldu canımız BAYRAĞINI SEV KORU-HAİNLER KİRLETMESİN DÜNYANIN DÖRT YANINDA-DUYULMALIDIR SESİN Biz sabırlı milletiz-sağduyulu kararlı Kopartmamak gerekir-o canım yeşil dalı Başka yerde olsaydı-acaba bu tepkiler Hiç böyle olur muydu-meydandadır birçok er Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin Sakın Türk Milleti'nin-sabrını zorlamayın Haberi olmalıdır-uyuklayan o bayın Ordu-millet el ele-bayrak değil sahipsiz Alçaklar işitiniz-bunları anlayın siz Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin Bayrağı daim sevmek-bilin değil şovenlik O bayrak olmaz ise-alt üstün olur delik Milli birlik duygusu-çocuk gencin isteği Bu aşka sen de katıl-göstermeyin kösteği Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin Türkiye bayrak oldu-millet verdi cevabı Allah'ın huzurunda-hepsi gördü sevabı TV'deki görüntü-gerginlik ve öfkeye Tamamen yol açmıştır-duysun beni her üye Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin Çığ seller oluşturdu-dalga dalga yayıldı Yurdumu kaplamıştır-duyulmuştur o adı Bu bayrak herkesindir-hainlerin olamaz Aklına düşüncene-bunu bir tarafa yaz Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin Yaptığın mitinglerde-nerede asil bayrak Yukarıdan gördün mü-Geçmişe dön iyi bak Kimler ne derse desin-Bayrağım inmeyecek Onunla sağlamlaşır-bilinmeli gelecek Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin Bayrak- vatan sevgisi-biri kalp biri beyin Cadde ve yollar dolsun-hep birlikte kükreyin Söylüyor Hasan Sancak-bayrak için bu canım Geçmişten geleceğe-o hilâle kurbanım Bayrağını sev koru-hainler kirletmesin Dünyanın dört yanında-duyulmalıdır sesin “BAYRAK BENİM BAYRAĞIM-SANCAK BENİM SANCAĞIM ATATÜRK SAYESİNDE-HEP KURTULDU TOPRAĞIM” Mavi gökte süzülen- hür esen şanlı bayrak Canlar kanlar verildi- kurtuldu aziz toprak Senin için varımı-söyle sana vereyim Bütün güzellikleri-senin için sereyim “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” Gülsün insanlarımız-coşsun çocuk ve gençler Bu sese kulak versin-spor yapan o dinçler El ele tutuşsunlar-kardeşçe hep oynaşın Huzurlu bir şekilde-zevk duyarak kaynaşın “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” Ağaçlarım dallarım-bahçelerim bağlarım Atatürk'üm Sen yoksun-üzülüyor sağlarım Taze taze meyveler-elma armut portakal Ağlıyor uğulduyor-yeşil yapraklı şu dal “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” Hür şekilde yaşarım-Senin asfalt yolunda Çalışmalar gençlerin-yükseliyor kolunda Her şey vatan içindir-kalbim ruhum ve beden Memleketin ufkunda-zorlukları yendin Sen “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” Bayrağım canım benim-şerefin var şanım var Ankara Urfa Mardin-Diyarbakır Van'ım var Seni ben methedeyim-hep durayım yanında Daima senin için-çıkacak bütün seda “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” Şiirlerim okundu-destanlarım yazıldı Yüreğe lime lime-kanlar ile kazıldı Bütün senin uğruna-emek çaba gayretler İleriye atıldı-daima bütün mertler “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” Seni daim yüksekte-göreyim hep dalgalan Senden gayrı güzellik-evet bilirim yalan Şan ve şerefin artsın-eksilmesin daima Hasan'ın sözleridir-kapansın bütün yama “Bayrak benim Bayrağım-Sancak benim Sancağım Atatürk sayesinde-hep kurtuldu toprağım” BAYRAK TÜRK MİLLETİ'NİN-HÜRRİYETİN COŞKUSU DİLLER KONUŞTUĞUNDA-İNLER RUHUN DOKUSU Senin için verildi-nice canlar bedenler Arkasına bakmadı-el sallayıp gidenler Sensin hürriyetimin-hem ışığı yıldızı Huzurunda bekliyor-anne oğlu ve kızı Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu Biz seni çiğnetmeyiz-sensin bize hatıra Dalgalandığın yerde-kalplerde kalmaz yara Ay ile hilâline-vurgunum ben ezelden Mutluluğu sağladın-gerçekten de tez elden Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu Hainler ve düşmanlar-bakamazlar kem gözle Hepsini uyarırız-hem dille hem de sözle Tarih boyu bu millet-seni sevdi yürekten Karşında aciz kalır-hem bedenim hem de ten Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu Dalgalandığın yerde-öter bülbül kanarya Seninle yarışanlar-inan kalırlar yaya Gönlümün dermanısın-kol kanadım elimsin Geçmişten geleceğe-sen ruhumsun dilimsin Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu Çocuk ile o gençler-hayrandır şu rengine Saygı sevgiyle geçer-günler aylar ve sene Haftanın türlü günü-söylenirsin huzurla İnsanlar erken kalkar-hemen çıkarlar yola Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu Seni yurtta sevmeyen-barınmasın terk etsin Ellerini sürmesin-çilelerimiz bitsin Senin için ölümü-göze alan milyonlar Hazırda bekliyorlar-bilinsin nice canlar Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu Ay- Yıldızın beyazdır-o renginiz kırmızı Seni gördüğüm anda-ne acı var ne sızı Hasan Sancak seviyor-biliyor mertliğini Dosta güven verirsin-mutlu edersin beni Bayrak Türk Milleti'nin-hürriyetin coşkusu Diller konuştuğunda-inler ruhun dokusu BİRLİK AŞKI GELİŞSİN-VATANA HUZUR GELSİN YÜREKTEN İSTEMEYEN-YA GEBERSİN YA ÖLSÜN Düşmanlar gözümüzü-bizlerin boyamakta Ellerinde bombalar-devamlı dayamakta Gözleri görüntüyle-ezgi olur dilleri Ceplerinde döviz çok-yazı yazar elleri Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Tam bağımsızlık diyen-bu sesimi siz duyun Bir araya gelerek-düşmana eğme boyun Bunlar yapılamazsa-saç başı yoldururuz Tedbir alınamazsa-kalpleri soldururuz Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Bayraklaşan Atatürk-heyecan yüreklerde Saygı sevgi ve hürmet -sevinçler dileklerde Mazimiz köklü bizim-palavraya karnım tok Kötülük düşünene-batacak mızrak ve ok Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Toprağın derinliği-işledi ruhumuza Dağlar taşlar dayanmaz-biliniz ahımıza Güzellikler herkesin-artıklar katılamaz Bu yurt için vazife-yapmazsak yatılamaz Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Plân ve programla-sonuç çıkarmalıyız Geçmişten geleceğe-yüreği sarmalıyız Taş toprak su ve hava-en büyük bir nimettir Bölmek isteyenlere-Türk Gençleri bir settir Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Esareti bilmeyen-hürriyetten ne anlar Artık bilin öğrenin-toprağa gitti canlar Atam ve düşüncesi-kalplere yerleşmeli Yukarı kalkan eller-hedefte birleşmeli Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Yaşa dünya durdukça-çocuk genç yaşlı ile Şehit ve gazilerim-tarihim gelir dile İlkeler hedefimiz-aydınlığa koşmalı Zorluklarda kalsak da-öğrenip çalışmalı Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Bağımsızlık benliğe-kültürel değerlere Saldıranlar olursa-serilmeli yerlere Bu duygu ve anlatım-benimsenmeli derhal Vakit hemen geçmeden-devletim tedbiri al Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Bu güzeller güzeli-ülkemiz emanettir Korunmazsa bu vatan-biliniz ihanettir Endişeden eser yok-birlik hâline soktuk Yan göz ile bakanın-kalbine batan oktuk Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün Kanımızla sulandı-kutsal topraklarımız Bu uğurda döküldü-yere yapraklarımız Bilsin hainler artık-gövdemizden geçeriz Söyleyen Hasan Sancak -ekin gibi biçeriz Birlik aşkı gelişsin-vatana huzur gelsin Yürekten istemeyen-ya gebersin ya ölsün . BİRLİK İLE BÜTÜNLÜK-EVET HER ŞEYİN BAŞI KÜÇÜK PARÇA OLURSAK-KAFAYA YERİZ TAŞI İlkeler hedefimiz-koşmalı aydınlığa Zorluklarda kalsak da-ulaşmalı her sağa Yaşadığın müddetçe-ülken ve milletine Dil uzatan olursa-karşı dur illetine Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı Görevini tamamla-düşünmeli vatanı Uyandırmak gerekir-horlayarak yatanı Yurdu bölmek isteyen-vardır soysuz mahlûklar Bu memleket onlara-hemen yapılmalı dar Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı O an yıkılmaz kale-oluruz aşılmaz set Bizi kimse bölemez-gelse en büyük afet Bu duygu ve görüşü-Türk Gencine kavratan Atatürk'tür biliniz- o çağlara fırlatan Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı Onun yapıcılığı-hiç inkâr edilemez Topluca unutulup-ileri gidilemez Devletimin temeli-ilkesi durumunda Gençlerim yetişmekte-çeşitli kurumunda Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı Yarına çıkmak için-oku yaz öğren çalış Kalk ayağa kardeşim-cehaleti yapın tuş Yurdumuzu sevelim-tutuşalım el ele Doğru söz söyleyelim-sahip çıkalım dile Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı Bizler inanıyoruz-ruhumuzdasın daim Hedefinden şaşmayız-işimiz olur vahim Canım Türk Milleti'ne-derman oldun kan oldun Gücün kuvvetin ile-tarih boyu şan oldun Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı Hasan'a ve gençliğe-bürüyün dedin yurdu Senin peşinden geldi-kahramanı ve merdi Sen Mustafa Kemal'sin-susmayan dilimizle Vatan çağa gidecek-kol kafa elimizle Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı BİZ ÖYLE BİR MİLLETİZ-BÖLÜNEMEYİZ ASLA CUMHURİYETİ KORU-HAİNE BAKIN HIRSLA Geçmişi düşünelim-hele o düşmanları İstiklâlden mahrumduk-işimiz oldu yarı Gece ve gündüzümüz-bizlere oldu zehir Her an düşman dipçiği-ortalara çıktı kir Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla Atatürk'üm seslendi -dedi bölünmez vatan Tarihine sahip çık-kurtardı bizi Atan Koç yiğitler atıldı-el ayak kollarıyla Su yemeği taşıdı-çocuk genç dullarıyla Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla Atam önem verirdi-yurdun çocuklarına O şefkat gösterirdi-hep kuzucuklarına Cumhuriyetten önce-kötü idi hâlimiz Kafamızda dipçikler-kalkmıyordu elimiz Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla Birlik ve beraberlik-en şerefli günümüz Cumhuriyet rejimi-o eserin ünümüz Hür konuşan ağızlar-yazı yazan şu eli Senin ile gelişti-çağa gitti hep dili Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla Kalbimizde yerin var-hep dua size minnet Sabah erkenden kalktı-sözü duydu cemiyet Yönümüz Ay/Güneşe-selâm çocuk kardeşe Yarına koşmak için-gel girelim şu işe Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla Senin ile sevindik-gerçek oldu dileğim Türk Milleti yıkılmaz-hiç bükülmez bileğim Bayrak -vatan -milletim-seviyorum ne güzel Uzattım size doğru-siz de verin bana el Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla Kalplerde yaşayacak-yürüyeceğiz izde Atam bunu başardı-Hasan der görev bizde Yollarımız ışıktır-hedefe varacağız Çaba ve emekleri-birlikte vereceğiz Biz öyle bir milletiz-bölünemeyiz asla Cumhuriyeti koru-haine bakın hırsla BİZLER GEÇMİŞTE TÜRK'ÜZ-HÂLDE DE TÜRK'ÜZ TARİHLERE SORSUNLAR-HEPİMİZ ATATÜRK'ÜZ Bu devlet tarihte Türk-hâlde de Türk kalacak Dostlara güven verip-ite korku salacak Bazı beyinsizler var-huzur bozmaktadırlar Ekmek suyunu içip-yine azmaktadırlar Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Memleketi kuranlar-çarpışarak can verdi Yurda saldıranları-süngüyle yere serdi Rejimi Cumhuriyet-armağandır bu bize Gelin ayak basalım-toprak denen o ize Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Bayrak için çarpışan-toprakta yatan nesil Tarihine sahip çık-hepsini iyice bil Ahlak hukuk töreye-sahip olan milletiz Allah bayrak hak için-can veren cemiyetiz Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Kurulan bir tuzak var-gerçekleri görmeli Cennet ülkemiz için herkes emek vermeli Nedir bu yaygaralar-mozaikçi lafları Kimler çıkartıyorlar-yapıyorlar gafları Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Tek- millet değil miyiz-Devlet böyle kuruldu Binlerce can verildi-nice yiğit vuruldu Benzetiriz biz bunu-bir çınar ağacına Birlikte olanların-zarar gelmez tacına Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Nice devletler kurduk-hiç ayırım yapmadık Bir ve beraber olduk-kardeşlikten sapmadık Yurdumda er yaşayan-şerefimdir şanımdır Bu aziz ülkem benim-damarımdır kanımdır Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz "Orhun Anıtları'nda-belgelenen yazılar İskit Saka Türk'üdür-Doğudaki kazılar Memlekette bulunan-hava sular ve deniz Geçmişten geleceğe-hepimiz bir kardeşiz Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Hangi görüş düşünce-inançta olursan ol Kafalar kırılsa da-içte kalmalıdır kol Hakaret ettirmeyiz-bu kahraman topluma Tek başına kalsam da-düz giderim yoluma Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Asla ayrılamayız-soyumuz sopumuz bir Vurma kırma olursa-ortalara çıkar kir Bizleri yok etmektir-düşmanın amaçları Uyanık olmalıyız-kaybederiz taçları Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Önce Doğuda ateş-şimdi Karadeniz'de Tedbirler alınmazsa-sonra da Akdeniz'de Taktikleri bellidir-bizleri bitirmektir Yediden yetmişe dek-öldürüp yitirmektir Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Yüreği ve beynini-satanlara yuh olsun Aslını bilmeyenin-içi ateşle dolsun Türk olan türkü söyler-Türk'ü seven çınlasın Artık bunu bir kere-dost ve düşman anlasın Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz Hür şekilde dolaşan-çalışarak methetsin Kötülük kim yaparsa-Allah onu kahretsin Hasan Sancak bir candır-candan olanı sever Harç üste harç koyanı-yüzyıllar boyu över Bizler geçmişte Türk'üz-hâlde de Türk'üz Tarihlere sorsunlar-hepimiz Atatürk'üz “BU AZİZ VATAN KİMİN-YA TÜRK'ÜN YA DA TÜRK'ÜN UNUTMAMAK GEREKİR-ŞEREF ŞAN ATATÜRK'ÜN” Yurdum bu aziz vatan-canı ve kanlarıyla Düşmanı gördüğünde-yiğitlik şanlarıyla Göğsünü siper eden-şu kahramanlarındır Onların karşısında-duran yamanlarındır “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” Emanetsin bizlere-Atam' dan kalan miras Vatanda bulunanlar-tutmamalı asla yas Seni çok seviyoruz- bizler-yaşatacağız Uğrunda canlar verip-haini atacağız “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” Yoktur tahammülümüz-kem göz ile bakana Geçmişten emanetsin-sensin candan bir ana İster isen doğrulup-bak bana bir yürekten Uğruna hep fedadır-ruh vücudum ve bu ten “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” İsmin dudaklarımda-söylerim hece hece Sabahına hayranım-sessizdir bütün gece Şu diller anlatamaz-senin yüceliğini Gerçekten seviyorum-asla unutmam seni “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” Yurdum öyle güzelsin-dünyalara değersin Bileğin hiç bükülmez-yiğit kahraman ersin Yerde yatan şehitler-söyler senin ismini Kalbimde taşıyorum-görünüş ve resmini “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” Çanak tutanlar vardır-Türk'ün düşmanlarına Hepsi anlamalıdır-kıyarız canlarına Desteklerinizi çekin- elleriniz kırılır Balyozu indiririz-kalp ortadan yarılır “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” Düşman düşmandır bilin-küçük büyüğü olmaz Küçükken ezilmeli-Vatan bizlere kalmaz Türk Yurdu' nu sevenler-varlığına sahip çık Hasan daim sizlerle-yolunuz olsun açık “Bu aziz vatan kimin-Ya Türk’ün ya da Türk’ün Unutmamak gerekir-şeref şan Atatürk’ün” BU BAYRAK ASLA İNMEZ-İNDİRENE DERİZ DUR UYUMA TÜRK MİLLETİ-HAİNLERİ YERE VUR Hainler bölücüler-kahpe eller Mersin'de Bayrak yırtmaya kalktı-gördü anne ve dede O terör örgütünün-paçavra bayrakları Birden havaya kalktı-üzdü yurtta her darı Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur Şehit kanları ile-sulanan bayrağımız Saldırıya uğradı-kahpece toprağımız Yakma ve yere atma-insafsızca saldırı Siz millete anlatın-kime kalacak kârı Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur 9 yıllık polisim-can Gökhan Kızıltepe Bayrağımı kurtardı-kaldırdı astı ipe Meydanlara toplanan-o vatan hainleri Tahrik dolu slogan-üzdü yurtta her eri Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur Türk Milleti'nden tepki-gerçekten çok sert oldu Meydanlar ve caddeler-milyonlar ile doldu Toplumda bir infial-uyandırdı canlarda Bayraklarla kaplandı-ev apartman ve oda Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur Hainler ve zalimler-yuh olsun hepinize Memleketi soktunuz-sıkıntı ve krize Kahpelik ruhunuzda-o sahipsiz değildir Elleme bayrağımı-kaplamasın onu kir Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur Atalarım daima-onun için can verdi Yok etmek isteyeni-dipçikle yere serdi Onun ne olduğunu-siz anlayamazsınız Bizleri kızdırdınız-yüreğimiz etti cız Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur Yaptığınız rezillik-uyandı Türk Milleti Harekete geçirttin-topluca cemiyeti Hasan Sancak uyarır-diyor sevin bu yurdu Vazife başındadır-kahramanı ve merdi Bu bayrak asla inmez-indirene deriz dur Uyuma Türk Milleti-hainleri yere vur BU GÜNLERDEN YARINA-TÜRKOĞLU SÖYLER TÜRKÜ ALLAH UNUTTURMASIN-ATATÜRK'Ü VE TÜRK'Ü Ankara'da parladı-hürriyetin güneşi Milletçe inanmalı-çalışmaktır hep işi Karanlıklar kayboldu-sardı ufku aydınlık Bütün ruh ve bedenle-coştu şu kalabalık Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü Atatürk'ün eseri-coğrafyamız yurdumuz Emek çaba gayretler-gücü koydu merdimiz Düşman yerle bir oldu-şaşırdı aptallaştı Yalınayak kaçarak-sınırımızı aştı Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü Kalplerde yaşayacak-yükseklerde o yeri Çocuk gençler büyükler-davranacağız seri Ata yolu aydınlık-çağa doğru ulaşır Beyin ve yüreğimiz-tek hedefte buluşur Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü Anıtkabir mekânın-rahat uyu duy sesi Bütün Senin uğruna-biz tükettik nefesi On binler ve yüz binler-koştu hemen yanına Volkan gibi işledin-canın ruh ve kanına Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü Yaşadığımız bu çağ-Cumhuriyet çağıdır Yetişen meyve sebze-Atatürk'ün bağıdır Ayrımız gayrımız yok-köylü memur öğretmen Birlik beraberlikle-göreve koşun hemen Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü Türk demek tarih demek-çağlara gitmek demek Bu uğurda harcansın-topluca bütün emek Ecdadımız kahraman-tarihlere yazılı Ruh ile beyinlere-gerçekten de kazılı Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü Milleti millet yapan-folklor kültürü dili Üç önemli sacayak-duysun köy ilçe ili Hasan der el birleştir-kardeşliği yerleştir Vatanın dört yanını-ağaç dikip gürleştir Bu günlerden yarına-Türk oğlu söyler türkü Allah unutturmasın-Atatürk'ü ve Türk'ü BÖLMEYE KALKMAYIN VATANIMIZI!.. ŞİİR KİTABIMA SPONSOR ARIYORUM. |
| | |
| Sponsored Links |
| |