| Duyuru |
| Kaynaklar Kitap, dergi, websitesi vb. photoshop içerikli her türlü kaynak |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 140
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Psd Sitesi CALL OF DUTY OYNUYORUM CLANIMA YARARLI LGOLAR OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUM BU TARZ SİLAHLI OYUNLAR İÇİN UYGUN PSD LERE NERDEN ULAŞABİLRİM |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Psd Sitesi "Al bu şunun psd si, şuda onun psdsi" gibi psd paylaşan bir site olduğunu sanmıyorum. Takdir edersiniz ki PS hafife alınacak bir program değil. Bu yüzden PSD paylaşımı çok fazla olmaz. Ayrıca konu içinde tüm sayfayı teşekkür mesajları ile dolduran arkadaşlara Teşekkür Butonu' nu kullanmadıkları için Teşekkürler.
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Psd Sitesi Dostum bu siteyi baştan aşşağıya ezbere bilirim senlerdir kaynağım bu anlıycağın bu site tam senlik burda var istediklerin iyi arama yap. psds'în içinde mutlaka bulursun Konuyu açtığım zaman teşekkür butonu yoktu mahzur gör kültürlü kedi
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() | Ce: Psd Sitesi Biliyordum ben :) paylaşımın için sağol ^^ genelde başka siteyi kullanıyordum kapalı şu anda açıksa paylaşmak isterim :) Diğer psd indirilebilecek site PSDelightful ~~~~ Beach Love
__________________ Konu onemic tarafından (06-02-2008 Saat 22:42 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Balıkesir Mesajlar: 96
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Psd Sitesi eyw çok yararlı oLur inş... Konu Lemming tarafından (07-01-2008 Saat 04:29 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/kaynaklar/3050-psd-sitesi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 04-10-2008 14:38 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Fotoğraf Renklendirme | This thread | Refback | 01-25-2008 21:50 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 01-25-2008 21:34 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |