| Duyuru |
| Kaynaklar Kitap, dergi, websitesi vb. photoshop içerikli her türlü kaynak |
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ülke Bayrakları ![]() Tüm ülkelerin bayraklarını bu siteden görebilirsiniz. Site içerisinde bayrakların ufak gif görüntüleri, png formatı, boyutlu ülke bayrakları için (Asya, Afrika, Amerika, Avrupa, Avustralya) kıtalara ayrılmış görseller, thumbnail boyutunda gif dosyaları için sıralamalar mevcuttur. Tüm ülkelerin vektörel bayraklarını da buradan indirebilirsiniz.
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ülke Bayrakları Alternatif olarak böyle bir site var bide arkadaşlar 255 tane ülke bayrağı var.İndirdim bizzat çok güzel bence işime yarar diyenlere full set :) (...Alıntıdır...) RapidShare: 1-Click Webhosting
__________________ The King Of OcE@nS ![]() Konu aldebaran tarafından (01-06-2008 Saat 17:48 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntıdır yazmayı unutmuşum ondan :) düzelttim :P :D |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ülke Bayrakları rica ederim dostum...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/kaynaklar/2043-ulke-bayraklari.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 01-21-2008 12:26 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |