| Duyuru |
| Kaynaklar Kitap, dergi, websitesi vb. photoshop içerikli her türlü kaynak |
![]() |
| | LinkBack (18) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: concealed Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si 36 part indirene kadar bunları indirmiş bir arkadastan alsak daha iyi olmaz mı? Yine de siteye ekleyen arkadaşa teşekkürler. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si biraz büyük bir arşiv bukadar çok part olması doğal yapacak bir şey yok:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si açabilmen için yukardaki linklerin hepsini indirip hepsini birden açmanız gereklidir.
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si zaten öle yaptım bende, dosya eksik raporu vermiyo ki. açıyo ama sonra rar lı bir dosya daha çıkıyo karşıma onu açmıyo, no archives found diyo..... |
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si ben hepsini inidirp açtım içi boş değil dosyalardada sorun yok...
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |