| Kaynaklar Kitap, dergi, websitesi vb. photoshop içerikli her türlü kaynak |
![]() |
| | LinkBack (18) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si Bi bilene göster kardeşim aman dikkat okadar inmiş nimettir bu :) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 76
Teşekkür Et: 58
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si Ben indirdim actim linkler caliciyor yalniz arkadaslar indirdikdensonra direkt acmaya calismayin o sekilde acilmiyor bir dvd cd ye kopyalayin ondan sonra dersleri rahatlikla izleyebilirsiniz. Paylasim icin cok tes. arkadasim diger cd leride bizible paylasirsan cok sevinirim. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 238
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si Alıntı:
Hata komutu : C:\.....\PHOTOSHOP.TOP.SECRET.DVD.4\ps.topd.iso Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı o kadar da indirdim lütfen yardım edin... neden yapar acaba... ------------------------- Tamam arkadaşlar çözdüm... açılan dosyayı direk dvd ye kopyalayıp öyle açmak gerekiyor veya da sanal sürücüyle de açabilirsiniz...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... Konu azzap tarafından (04-01-2008 Saat 16:10 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 238
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si Alıntı:
![]() ![]()
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: çorum Mesajlar: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Çok Gizli Photoshop Yöntemleri Eğitim DVD’si aboovv inermi bu bu photoshopun gizlisini öğrenene kadar dede olurum vaz caydım paylaşım için teşekürler |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |