| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Erdil YAŞAROĞLU Karikatürleri hehe hepside çok komik sağol..
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Erdil YAŞAROĞLU Karikatürleri eline sağlık buna bayıldım ben:) ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Erdil YAŞAROĞLU Karikatürleri evet gerçekten o da çok komik biraz daha ekliyorum :) amacım reklam değil :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 573
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Erdil YAŞAROĞLU Karikatürleri Hay ellerin dert görmesin..Kaç zamandır fırsat bulup eklemek istiyordum..Eline sağlık..Çok sevdiğim karikatüristlerden biridir.Favori karikatürlerimi koyarım bu başlık altına..Buradaki favorim şunlar oldu.. :) ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 187
Teşekkür Et: 46
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Erdil YAŞAROĞLU Karikatürleri eline sağlık...
__________________ korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| illegal |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |