| | #1 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Denizli Yaş: 14 Mesajlar: 293
Teşekkür Et: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | ![]()
__________________ NOT:KURALLAR DIŞINDA İMZA VE HAREKETLİ İMZA KULLANILDIĞI İÇİN İMZA ENGELLENMİŞTİR... İMZA KURALLARINI OKUYUNUZ!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | nautica34 (04-08-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hoca hehheheeee kim bulur böle şeyleri yaw... :)
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hoca Bencedee Haklsın Kardes Böle Seyler Dini Suistimal
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hoca haklısınız sizlere katılıyorum arkadaşlar... ben öyle düşünmemiştim... ama söyledikleriniz çok doğru dini basite indirgeyerek yara almasına ve daha sonra da yavaş yavaş deform etmeye çalışanların amaçına hizmet eden bi karikatüre güldüğüm için ayıpladım kendimi... sizlerede çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için....
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... Konu azzap tarafından (03-28-2008 Saat 09:09 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |