| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Yaş: 14 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza Üstünde sadece 5-10 dk. durduğum ilk Photoshop çalışmam :) Önceden GIMP kullanıyordum, şimdi PS'e geçtim, ilk çalışma olarak da kendime imza yaptım :) ![]() Arkadaşlar lütfen ilk çalışmam olduğunu da göz önünde bulundurarak yorumlayın :) |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | tamu (08-29-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: \\ Bursa // Yaş: 16 Mesajlar: 125
Teşekkür Et: 6
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza okadar ii deil bncede ama çok çabuk gelişeceksin gibi bi his var içimde :) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza Şu sözü bi' göz önünde bulundursanız.. Ben PS'ye başlayalı birkaç ay oluyor, fakat hâlen böyle bir çalışma yapabileceğimi sanmıyorum. Yeni başlayan biri için gayet iyi bir çalışma yinede..
__________________ Hayatın anlamını bulan adam yürüdü gitti.. Bi' daha onu gören olmadı. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008 Yaş: 14 Mesajlar: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza Alıntı:
Abi, biraz dikkatli inceleyince cidden o kadar iyi değil olarak görünüyor, ancak dediğim gibi, birşeyler yapmaya çalışıyoruz :) Kötü diye küsüp, PS'i mi bırakayım? :P | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza Yeni başlayan birine göre oldukça iyi Bu sitede bile aylarca çalışıp bunn gibi bişe y yapamayanlra var. Tebrikler...
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: ewden Yaş: 15 Mesajlar: 114
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza bencede gayet iyi bir çalışma....diğer çalışmalarında başarılar.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: İlk Photoshop Çalışmam =) Kendime Bir İmza eline sağlık ebnim ilk çalışmada böyle bişeydi ama daha fazla şey vardı :D bissürü filter glowlar felan :D:D:D |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| çalışmam, imza, kendime, photoshop |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |