| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 187
Teşekkür Et: 46
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | fikir için imza denemesi ![]() bu imzaya her türlü yorumunuzu istiyorum, bide sorunum benim imzalar hep bu tarz sade oluyo şu efekt olayına bi türlü alışamadım, ne yapmalıyım sizce?? bu arada bir ay kadar oldu ps ye başlayalı....
__________________ korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: bursa & kütahya Yaş: 22 Mesajlar: 187
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: fikir için imza denemesi bende onu soruyorum zaten:) hangi efekti nerde kullanacağımı bilemiyorum...
__________________ korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: fikir için imza denemesi Alıntı:
Filter Efeklerini Birleştir Texture yada stock resimlerinden faydalan adjuments ve Blend Modlarını KURCALA. 2-3 denemeden sonra kaparsın işi. birde uyumu tutturmaya çalış.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: fikir için imza denemesi Alıntı:
bu konuda senin yorumların önemli benim için , efekt olayını bi çözeyim daha konuşucaz seninle eksik kısımları...
__________________ korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin... Konu hellraiser tarafından (08-09-2008 Saat 02:54 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| denemesi, fikir, için, imza |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |