| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: asdasödmnlsamn l Yaş: 18 Mesajlar: 97
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Vanessa - ![]() ßiraz Amatör Tabi Ki Bunlar Photoshop'da yaptığım 3. resim diyebilirim. |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to ozicem For This Useful Post: | mehmetcece76 (07-19-2008), ozicem (07-19-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Bozüyük/Bilecik Yaş: 16 Mesajlar: 96
Teşekkür Et: 49
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - Sol taraftaki renk uymamış resme biras renk ve efek verirsen daha iyi durur :) Eline sağlık :) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: asdasödmnlsamn l Yaş: 18 Mesajlar: 97
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - resimlerin arasına nasıl effectler verebilirim ? Konu ozicem tarafından (07-19-2008 Saat 17:17 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - şöyle bi siteye giren bizi kaç yıllık photoshopare zannedicek :\ _________________________________ PhotoshoP Konu ozicem tarafından (07-19-2008 Saat 19:15 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 12 Mesajlar: 553
Teşekkür Et: 48
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - ben de bi kaç yıllık değilim merak etme şurda photoshop a başlayalı en fazla 3-4 ay olmuştur ama çalışmaların yetersiz. benim ilk çalışmam buna göre oldukça iyiydi. bi de ben herkes illa benim kadar iyi ya da benim kadar kötü olucak da demiyorum sadece derslere biraz daha fazla önem ver hatta elinden gelebiliyorsa ve zamanın varsa tüm dersleri yap biz senin kötülüğünü ya da photoshopta gelişmemeni değil aksine gelişip bi yerlere gelebilmeni istiyoruz![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - Alıntı:
Alıntı:
Belirgin Bir Effect' yoktur Onu sen deneyerek uygularak bulacaksın yani. Her resme her efek gitmez bunun için Sen oluşturacaksın. Bir Resme baktığında hayalen ona nelerin gidip nelerin gitmeyeceğini düşünüp uygulamya geçmen gerekir.: Bu şekilde düşündükten sonra izlediğin her yolda bir effect ortaya çıkar. Anlatabilmişimdir Umarım?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (07-19-2008 Saat 19:24 ) de değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - PhotoShopAre :D Arkadaşlarla aramızda bi espri işte aptalca bşi. FotoŞopar :D yardımların ve tavsiyelerin için teşekkürler B.E.T.İ.D. ; Yanlış Anladın Daha Yeniyim Demeye Çalıştım.. ve bende phoroshop'a buqün başladım. bu bir yetenek işidir. ben professionel online oyun oynarım mesela bunu denemeye çalıştım ve çaba gösteriyorum. Konu ozicem tarafından (07-19-2008 Saat 20:08 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Vanessa - bu başlık altında bşi soracağım ![]() renkler biraz daha uyumlu olsun die şöyle bşi yaptım ama tam ortasına bi effeck gerek çünkü aşırı sade kalıyor. yardım ederseniz sevinirim. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| vanessa |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |