| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Acemilik :) render kullanmaya çalışıyorum uyum falan onlara çalışıyorum gece yarısı yaptığım bir çalışma ilk diyelim ona göre yorum alayım :) ![]() |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to Sensizim111 For This Useful Post: | -MGEY!K- (07-02-2008), mehmetcece76 (07-02-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Acemilik :) Bencede İlke Göre Çok iyi gerçekten Şahsen Benim İlk çalışmarım berbat ötesidi
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Acemilik :) valla saolun arkadaşlar napalım işte sizleri görüp etkilenmemek elde değil açıkçası yaptığınız çalışmalar Neyse zamanla kendimi geliştirmeye çalışacağım bu imza işinde..tekrar teşekkürler yorumlar için |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Acemilik :) dostum ilke göre müthiş olmuş ellerine sağlık şimdiden birçok tekniği kapmışsın gelişmeni isterim bu konuda ellerine sağlık :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Acemilik :) ![]() buda öylesine bir avatar çalışması..Valla arkadaşlar gelişmeyi bende isterim tabi sizin yardımlarınızla sitede gerçekten yapmak içni gereken bilgiler mevcut yaptığınız çalışmalar bana ışık oluo birşeyler yapmak için bu yüzden teşekkürler herkese |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| acemilik |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |