| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() | Konuyu belki yöneticiler saçma bulabilir ama konu gerekli , çoğu kişi imageshack adresinden yükleme yapıyordur genelde orada donma hata meydana gelebiliyor.O yüzden size benim her zaman kullandığım siteyi veriyorum gayet hızlı ve güvenilir bir site... Umarım işinizi biraz olsun rahatlatır.. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
__________________ |
| | |
| The Following 7 Users Say Thank You to onemic For This Useful Post: | -MGEY!K- (06-23-2008), iblis (06-21-2008), illegal43 (06-23-2008), mehmetcece76 (06-22-2008), onemic (06-24-2008), Young Thug (06-23-2008), yunus35li (06-23-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Resim ve Video Yükleme Adresi yeri biraz yanlış olmuş gibi imza atölyesinde yoksa saçma değil yani
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: SaKa[R]yA Yaş: 15 Mesajlar: 31
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Resim ve Video Yükleme Adresi Evet imageshack bozdu ya ben de bir kaç kere bunu kullandım ama imageshack alıştığım için bırakmadım. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Resim ve Video Yükleme Adresi Bence Tinypic ih dan daha iyi çünkü şimdilik daha hızlı imageshackta 1 dk bekliyorsam bunda 20 saniye bile beklemiyorum ne doğrusu şimdilik bu bence :) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Resim ve Video Yükleme Adresi evet imageshack cok yavaşladı artık
__________________ Konu yunus35li tarafından (06-23-2008 Saat 19:39 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Resim ve Video Yükleme Adresi evet sanırım imageshack'ta sorun var hemde yavaşladı ona göre TinyPic iyi bir seçim olabilir...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Resim ve Video Yükleme Adresi tniypic çok iyi bir upload sitesi bayada hızlı ben devamlı bunu kulanıyorum.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| adresi, resim, video, yükleme |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |