| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 13 Mesajlar: 205
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: antenyo çalışmalar yazının renkLeri arkapLanLa uyumsuz ve "e yerine 3" kullanmasan iyi edersin burası türkiye ![]()
__________________ - BRK Design © 2008 - |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: antenyo çalışmalar ßence yazı çok başarısız. Bevel and emboss'u gelişi güzel kullanmayı bırak derim hatta imzaya yazcağın yazılarda blendin options fazla kullanma. Renk uyumuna ve stok kullamınada çok dikkat etmelisin Emeğine Sağlık
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 289
Teşekkür Et: 63
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: antenyo çalışmalar Alıntı:
saol dostum yavaş yavaş ögencez çalışmaları hızlandırıyorum sence imza yapımında nasıl yazı kullanmalıyım ? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: antenyo çalışmalar Fontlar İle ilgili fazla Birşey Söyleyemem Ama Ben "Pixel-Bitmap" ve "Script" fontları kullanıyorum. Bence hoşuna giden fontu kullan.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| antenyo, çalışmalar |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |