| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: SaKa[R]yA Yaş: 15 Mesajlar: 31
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde Daha önce ps benim için sadece avatar yapma programıydı ama onun nimetlerini yeni yeni öğreniyorum sizin sayenizde. teşekkürler.Bu da benim ilk imza çalışmam: ![]() Edit:Bu 2. ![]() Konu iblis tarafından (06-17-2008 Saat 10:59 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to iblis For This Useful Post: | illegal43 (06-17-2008), mehmetcece76 (06-22-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: SaKa[R]yA Yaş: 15 Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde Kota dolu olduğu için brush indiremiyorum fazla hep aynı brushlarla mecburen ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde Eline Sağlık Kardeşim son ikisi iyi duruyor Brush Kullanmadanda yapabilirsin + 1 Mb lık bir fırçanın kotayaya okadar etkisi olacağını sanmıyorum:)
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Delikanlı Ortamdan Mesajlar: 141
Teşekkür Et: 98
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde Young Thug kardeşime katılıyorum ilk'e göre güzeller bol bol dersleri izle,gerekirse yardım al istedikten sonra hiç bir güç seni durduramaz. Brushların fazla etki sağlayacağını sanmıyorum kota'na :)
__________________ İsyankAr |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde iblis merak etme hiç bi etkisi yok ben her ay netten en az 20 dosya indiriyom hiç bi etkisi olmuyo faturaya:) teşekkürler calışmalar için (333 üncü mesajım
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde Yorumlar için teşekkürler. Hepsi brush değil efektte uyguladım |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: IstabLue Yaş: 18 Mesajlar: 42
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde güzel olmuş. ellerine sağlık
__________________ ..... |
| | |
| | #10 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İlk İmzam ve Yaptıkça Eklerim Herhalde Bu kötü oLdu ama güzel foto bulamadım photoshop'u açmışken de yapayım dedim zaten bende hayal gücü yok ![]() ![]() Konu iblis tarafından (06-21-2008 Saat 17:31 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| iblis54 |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |