| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: ilk Çalışmam dostum bence güzel olmadı kötü oldu tarzında laflar yerine olumlu sözler de ve azimle çalış daha başındasın bence çok iyi işler yaparsın forumda imza yapımı hakkında dersler var onlardan yararlanarak öğrenebilirsin bişeyler :D
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() | Ce: ilk Çalışmam Ne mazur görmesi estağfurullah bizde böyle başladık bu işe tek yapman gereken imza dersleri takip etmek , psd dosyaları incelemek , böylece kendini geliştirebilirsin ama bu işin altında her zaman normal dersler yatar çünkü her aracın ne işe yaradığını o şekilde öğreniyorsun örnek buton yapımları arkaplan yapımları animasyon yapımları vs...
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: ilk Çalışmam bencede eren'in dediği gibi sürekli derslere psd dosyalarına bakman gerekir kendin çabalayarak yaparsın öğrenirsin fakat bu biraz zor olur ama derslere bakarak öğrenirsen çok daha kolay öğrenirsin ve derslerden daha çok bilgi edinirsin çünkü orada tamamıyla yapılmış örnekler anlatılır ve onlardan teknikler kaparsın :D kendini geliştirirsin
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: ilk Çalışmam dostum bu yapboz gibi bişey yapamadıkça yenidenb deniyceksin.. ben öyle öğrendim ders psd falan bahane. sen kendi bildiğini oku.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: ilk Çalışmam Dostum Şuan kullandığın İmzayı kaldırsanm çok iyi çünki max imza boyutları 140 x 350 sen uçmuşsun biraz
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| çalışmam |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |