| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Teşekkür Et: 228
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Matrix Signature bizde bi tane yapalım dedik :) ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature İyi Demişsin. Bakıyorumda Karar Değiştirmişsin. hani Sen kasmazdın ? ![]() Konuyu Dönersek. Kişilerin Arkasındaki grilik olmasa dağa hoş olurdu. + koyu Yeşil & k.Kırmızı Alakasız Renkler çok sırıtmış Uzun lafın Kısası üsütünde birazdaha çalışmalısın ![]() Eline Emeğine sağlık. yinede güzel
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (06-04-2008 Saat 17:31 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature iş arasında kafam dağılsın diye sırf senin için yaptım :)
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature ßırak şimdi ben senden sig istemedimki benim için yapasın :)
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature bence üstünde biraz daha çalış efektler yok stock kullan yazı üstünde çalış renk uyumu yok yani :D derslerden yararlanarak daha iyi yapabilirsin :D
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature illa efect olucak diye bi kuralmı varki :) ben sadelikten yanayım. renk olayınıda isimler ön plana çıksın diye yaptım ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature ben sadece öle daha güzel olur diye söledim ama sana iyilik yaramıyorsa sen bilirsin
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Matrix Signature 2 farklı kişiden yapılan 2 farklı eleştiriye bir bakın. hangisine ve neden kızdığımı biraz düşünün anlarsınız ![]() amacımız zaten eleştiri almak yoksa buraya koymayız yaptığımız çalışmaları.
| | |
![]() |
| Etiketler |
| matrix, signature |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |