iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:43 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » Photoshop Hakkında » İmza Atolyesi (Signature Atelier) » brtg_dgn imzaları

Duyuru

İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı

LinkBack (1) Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-28-2008, 00:25   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
brtg_dgn
Sitenin Demirbaşı

brtg_dgn - ait Avatar

Teşekkür Et: 52
Resimler: 2
Tecrübe Puanı: 3 brtg_dgn will become famous soon enoughbrtg_dgn will become famous soon enough
brtg_dgn - MSN üzerinden Mesaj gönder
brtg_dgn imzaları

Evet şimdi 2. imza yapımı hakkında dersi vereceğim . İnternette bu resmi gördümdü dersini vereyim dedim ve hazırladım :) resmi görürseniz alıntı ders falan demeyin resim alıntı fakat dersi kendim hazırlıyorum :D

Öncelikle 350 * 130 boyutunda beyaz bir sayfa açıyoruz.Sonra kullanacağımız resmi koyup smudge tool ile arkaplana dağıtıyoruz.

Sonra resmimizi koyuyoruz

Bulunan 3 layerı duplicate layer yardımıyla çoğaltıyoruz ve merge layers ile bunları birleştiriyoruz oyuncumuzu siliyoruz smudge tool ile biraz daha dağıtıyoruz opacity ayarını %75'e getiriyoruz.

Sonra birtane stock ekliyoruz oyuncumuzun üstüne gelen kısımlarını siliyoruz

Şimdiye kadar olan kısımları duplicate layer ile çoğaltıp merge layer ile birleştiriyoruz daha sonra " ctrl + alt + g " ile apply image yapıyoruz resmi biraz kımıldatıyoruz ve oyuncumuzun görünmesini sağlıyoruz

Aynı stock'u diğer tafarına uyguluyoruz ve diğer işlemleri tekrardan yapıyoruz aşağıdaki gibi görüntü elde ediyoruz

Daha sonra istediğimiz renklerde yuvarlak fırçayı resme göre uygun boyutlarda kullanıyoruz ve layer modunu Color Dodge yapıyoruz opacity ayarını ise % 75 yapıyoruz

Bi önceki işlemi yine tekrarlayacağız fakat bu sefer oyuncunun nnumarasını yazıyoruz değişik şekillerde yine layer modu color dodge opacity ayarı % 75 oluyor

Yine deminki yolu uygulayacağız fakat bu sefer numaraları büyük yapacağız

Sonra oyuncuların tam birleştiği yere fırçayla bir nokta koyuyoruz ve bu sefer modunu Lienear Dodge yapıyoruz

Daha sonra şimdiye kadar açılan bütün layerlar duplicate layer yardımıyla çoğaltıyoruz ve merge layer yöntemiyle birleştiriyoruz daha sonra oyuncumuzu siliyoruz ve sharpen tool yardımıyla biraz parlaklık veriyoruz

Sonra deminki gibi bütün layerları çoğaltıp birleştiriyoruz rectangular marquee tool yardımıyla bir kare çiziyoruz ve sağ tıklayıp select inverse yapıyoruz içini boyuyoruz

Sonra Layer -- New adj layer -- Gradient Map seçeneğini tıklıyoruz ve aşağıdaki gibi renklendirme yapıyoruz layer modu multiply opacity ayarını %25 yapıyoruz

İmzamız hazır :D Lütfen emeğe saygı :D

brtg_dgn is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
The Following 5 Users Say Thank You to brtg_dgn For This Useful Post:
brtg_dgn (06-06-2008), burak__ (05-28-2008), mehmetcece76 (06-04-2008), sulee (06-06-2008), Young Thug (05-28-2008)
Sponsored Links
Eski 05-28-2008, 01:00   #2 (permalink)
Young Thug
Editör

Young Thug - ait Avatar

Teşekkür Et: 144
Resimler: 22
Tecrübe Puanı: 3 Young Thug will become famous soon enoughYoung Thug will become famous soon enough
Young Thug - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: İmza yapımı 2. ders

sağol kardeşim güzel anlatım
yalnız neden imza bölümüne açmadın?

Gerçek Tasarım Fikir Çalışmasıdır...

Young Thug is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 05-28-2008, 01:02   #3 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: İmza yapımı 2. ders

eline sağlık kardeşim bu derslerini imza atölyesine taşıyorum ayrıca bu adama son zamanlar kıl olmaya başladım türkiyeyi tanımıyormuşya arkadaş!!!

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Eski 05-28-2008, 01:41   #4 (permalink)
excelance
Vip Üye

excelance - ait Avatar

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 excelance will become famous soon enoughexcelance will become famous soon enough
Ce: Ronaldo imza yapımı

Güzel ders olmuş teşekkürler ..
Bu arada resimdeki kim, tanıdık birilerini koysan daha iyi olurdu ..
excelance is offline  
Eski 05-28-2008, 17:08   #5 (permalink)
yunus35li
Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda

yunus35li - ait Avatar

Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 yunus35li will become famous soon enoughyunus35li will become famous soon enough

''ARTİS ERİF'' ya emeğine neymiş ''türkiyeyi tanımıyorum'' evet tanımıyorsun tanısan böyle konuşamazdın
emeğine sağlık..
Eski 05-28-2008, 17:14   #6 (permalink)
brtg_dgn
Sitenin Demirbaşı

brtg_dgn - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 3 brtg_dgn will become famous soon enoughbrtg_dgn will become famous soon enough

ya bu kadar tepki alacağını bilseyim koymazdım :D güzel efektler smodge tool falan olduğundan dolayı arkadaşlarım öğrensin diye bende koydum özür dilerim yinede sizlerden konuyuda yanlış yere açmışım taşıdığın için teşekkür ederim HAKAN abi

brtg_dgn is offline  
Eski 05-28-2008, 18:50   #7 (permalink)
Kültürlü Kedi
Editör

Kültürlü Kedi - ait Avatar

Teşekkür Et: 116
Tecrübe Puanı: 3 Kültürlü Kedi will become famous soon enoughKültürlü Kedi will become famous soon enough
Kültürlü Kedi - MSN üzerinden Mesaj gönder

Güzel güzel boşver :)

O onun terbiyesizliği. Zaten vakti gelince biz tanıtıcaz :)
Eski 05-28-2008, 19:01   #8 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder

Yok eline sağlık dostum o gereksiz şahısa'da gerekli tanıtımı biz vakti zamanı gelince yapacağız inşallah!..

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Eski 05-28-2008, 22:40   #9 (permalink)
brtg_dgn
Sitenin Demirbaşı

brtg_dgn - ait Avatar

Carmelo Anthony İmza çalışmam

Uzun zaman sonra derslerden vakit buldum ve bir imza yapayım dedim biraz paslanmışım ama olsun :D ekleyeyim dedim :)

brtg_dgn is offline  
Eski 05-28-2008, 23:13   #10 (permalink)
B.E.T.İ.D.
Sitenin Demirbaşı

B.E.T.İ.D. - ait Avatar

Teşekkür Et: 48
Tecrübe Puanı: 2 B.E.T.İ.D. will become famous soon enoughB.E.T.İ.D. will become famous soon enough
B.E.T.İ.D. - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: Carmelo Anthony İmza çalışmam

paslanmamışsın öyle deme...çok güzel yapmışsın ellerine sağlık

Etiketler
anthony, çalışmam, carmelo, ders, imza, lola, windows, yapımı, yeni

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/imza-atolyesi-signature-atelier/5195-brtg_dgn-imzalari.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dnen Ate Efekti This thread Refback 05-28-2008 00:29

Konu Seçenekleri
Modları Göster