| Duyuru |
| İmza Atolyesi (Signature Atelier) İmza (Signature) yapım alanı |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | brtg_dgn imzaları Evet şimdi 2. imza yapımı hakkında dersi vereceğim . İnternette bu resmi gördümdü dersini vereyim dedim ve hazırladım :) resmi görürseniz alıntı ders falan demeyin resim alıntı fakat dersi kendim hazırlıyorum :D Öncelikle 350 * 130 boyutunda beyaz bir sayfa açıyoruz.Sonra kullanacağımız resmi koyup smudge tool ile arkaplana dağıtıyoruz. ![]() Sonra resmimizi koyuyoruz ![]() Bulunan 3 layerı duplicate layer yardımıyla çoğaltıyoruz ve merge layers ile bunları birleştiriyoruz oyuncumuzu siliyoruz smudge tool ile biraz daha dağıtıyoruz opacity ayarını %75'e getiriyoruz. ![]() Sonra birtane stock ekliyoruz oyuncumuzun üstüne gelen kısımlarını siliyoruz ![]() Şimdiye kadar olan kısımları duplicate layer ile çoğaltıp merge layer ile birleştiriyoruz daha sonra " ctrl + alt + g " ile apply image yapıyoruz resmi biraz kımıldatıyoruz ve oyuncumuzun görünmesini sağlıyoruz ![]() Aynı stock'u diğer tafarına uyguluyoruz ve diğer işlemleri tekrardan yapıyoruz aşağıdaki gibi görüntü elde ediyoruz ![]() Daha sonra istediğimiz renklerde yuvarlak fırçayı resme göre uygun boyutlarda kullanıyoruz ve layer modunu Color Dodge yapıyoruz opacity ayarını ise % 75 yapıyoruz ![]() Bi önceki işlemi yine tekrarlayacağız fakat bu sefer oyuncunun nnumarasını yazıyoruz değişik şekillerde yine layer modu color dodge opacity ayarı % 75 oluyor ![]() Yine deminki yolu uygulayacağız fakat bu sefer numaraları büyük yapacağız ![]() Sonra oyuncuların tam birleştiği yere fırçayla bir nokta koyuyoruz ve bu sefer modunu Lienear Dodge yapıyoruz ![]() Daha sonra şimdiye kadar açılan bütün layerlar duplicate layer yardımıyla çoğaltıyoruz ve merge layer yöntemiyle birleştiriyoruz daha sonra oyuncumuzu siliyoruz ve sharpen tool yardımıyla biraz parlaklık veriyoruz ![]() Sonra deminki gibi bütün layerları çoğaltıp birleştiriyoruz rectangular marquee tool yardımıyla bir kare çiziyoruz ve sağ tıklayıp select inverse yapıyoruz içini boyuyoruz ![]() ![]() Sonra Layer -- New adj layer -- Gradient Map seçeneğini tıklıyoruz ve aşağıdaki gibi renklendirme yapıyoruz layer modu multiply opacity ayarını %25 yapıyoruz ![]() ![]() İmzamız hazır :D Lütfen emeğe saygı :D
__________________ ![]() |
| | |
| The Following 5 Users Say Thank You to brtg_dgn For This Useful Post: | brtg_dgn (06-06-2008), burak__ (05-28-2008), mehmetcece76 (06-04-2008), sulee (06-06-2008), Young Thug (05-28-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.677
Teşekkür Et: 144
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza yapımı 2. ders sağol kardeşim güzel anlatım yalnız neden imza bölümüne açmadın?
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: İmza yapımı 2. ders eline sağlık kardeşim bu derslerini imza atölyesine taşıyorum ayrıca bu adama son zamanlar kıl olmaya başladım türkiyeyi tanımıyormuşya arkadaş!!!
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Ronaldo imza yapımı ''ARTİS ERİF'' ya emeğine neymiş ''türkiyeyi tanımıyorum'' evet tanımıyorsun tanısan böyle konuşamazdın emeğine sağlık..
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Ronaldo imza yapımı ya bu kadar tepki alacağını bilseyim koymazdım :D güzel efektler smodge tool falan olduğundan dolayı arkadaşlarım öğrensin diye bende koydum özür dilerim yinede sizlerden konuyuda yanlış yere açmışım taşıdığın için teşekkür ederim HAKAN abi
| | |
| | #8 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.389
Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ronaldo imza yapımı Yok eline sağlık dostum o gereksiz şahısa'da gerekli tanıtımı biz vakti zamanı gelince yapacağız inşallah!..
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Carmelo Anthony İmza çalışmam Uzun zaman sonra derslerden vakit buldum ve bir imza yapayım dedim biraz paslanmışım ama olsun :D ekleyeyim dedim :) ![]()
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anthony, çalışmam, carmelo, ders, imza, lola, windows, yapımı, yeni |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/imza-atolyesi-signature-atelier/5195-brtg_dgn-imzalari.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dnen Ate Efekti | This thread | Refback | 05-28-2008 00:29 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |